Mogelijkheden vakantie 2021

Ben jij ook zo toe aan vakantie en benieuwd naar de mogelijkheden dit jaar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je namelijk wat de mogelijkheden zijn voor een vakantie in 2021. Je ziet in 1 oogopslag welke bestemmingen toegankelijk zijn voor een heerlijke vakantie en met welke maatregelen je ter plaatse rekening dient te houden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips ter inspiratie voor je op een rijtje gezet! Bekijk het hieronder!

Toegankelijke bestemmingen

Met ingang van 27 juli 2021 geeft Nederland geen oranje reisadvies aan EU-landen enkel op basis van het aantal coronabesmettingen. Een land kan nog wel een oranje reisadvies krijgen als er een nieuwe virusvariant opduikt.

In de praktijk betekent dit dat op dit moment reizen naar geen enkel EU-land wordt ontraden en elk Europees land dus een geel of groen reisadvies krijgt. Daarmee brengt Nederland zijn reisadviezen in lijn met veel andere Europese landen. Het blijft wel mogelijk dat landen aan reizigers uit Nederland extra inreismaatregelen kunnen opleggen. 

Desondanks zijn er nog wel een aantal maatregelen ten aanzien van de bestrijding van het coronavirus, bekijk deze hieronder per bestemming. Zodra het reisadvies van één of meerdere bestemmingen wordt aangepast is dat op deze pagina's terug te vinden.

Overzicht bestemmingen