Mogelijkheden vakantie 2021

Ben jij ook zo toe aan vakantie en benieuwd naar de mogelijkheden dit jaar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je namelijk wat de mogelijkheden zijn voor een vakantie in 2021. Je ziet in 1 oogopslag welke bestemmingen toegankelijk zijn voor een heerlijke vakantie en met welke maatregelen je ter plaatse rekening dient te houden. Daarnaast hebben we ook een aantal tips ter inspiratie voor je op een rijtje gezet! Bekijk het hieronder!

Toegankelijke bestemmingen

Op dit moment is het reisadvies voor Portugal, Malta en een aantal Griekse eilanden geel, wat inhoudt dat het vanuit de Nederlandse overheid is toegestaan om naar deze bestemmingen af te reizen voor een heerlijke vakantie. Er is geen testverplichting meer bij terugkeer uit deze landen. Desondanks zijn er nog wel een aantal maatregelen ten aanzien van de bestrijding van het coronavirus, bekijk deze hieronder per bestemming.

Helaas geldt voor de overige bestemmingen op dit moment code oranje (alleen noodzakelijke reizen). Zodra het reisadvies van één of meerdere bestemmingen wordt aangepast is dat op deze pagina terug te vinden.

Overzicht bestemmingen