Mogelijkheden vakantie Cyprus

Voor Cyprus geldt op dit moment een groen reisadvies.

Bekijk hier al onze reizen naar Cyprus.

Bekijk ook de website van de Nederlandse overheid voor de actuele reisadviezen naar Cyprus.

Huidige maatregelen op Cyprus

Vanaf 8/7/22 zijn mondkapjes verplicht in alle binnenruimtes op Cyprus.

Vanaf 1 juni hebben reizigers naar Cyprus geen coronapas meer nodig om het land in te reizen. Er gelden dus geen inreisbeperkingen meer.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Test met korting

Via de ANVR kunnen wij een korting aanbieden voor het doen van een PCR-test en/of antigeentest. Ga naar www.coronatest2travel.nl om een afspraak in te plannen. Je kunt zowel voor een PCR-test als voor een antigeentest bij Coronatest2Travel terecht en voor beide testen geldt dat een (nog)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) bij de prijs is inbegrepen.

Onze tips voor een vakantie naar Cyprus

  • Een prachtig strand tussen Ayia Napa en Protaras

Uiteraard gaan we ervan uit dat we weer mooie reizen naar Cyprus kunnen boeken! Daarom hebben we alvast een top 3 kleinschalige accommodaties op Cyprus gemaakt waar je van een heerlijke vakantie kunt genieten!

1. Tavros Hotel in Akamas

2. Z & X Holiday Villas in Akamas

3. The Library Hotel & Wellness Resort in het binnenland