Trustpilot 4,5

Service &Olives

Op de website kun je eenvoudig je authentieke reis uitkiezen en online reserveren. Maar als je toch nog vragen hebt over een reis of over je reservering, helpen we je natuurlijk graag. Wij zijn een klein team van landenspecialisten en zoeken graag samen met jou de ideale reis uit. Bekijk hieronder onze service.

Boek morgen

Omdat we begrijpen dat het kan zijn dat je een reis wil boeken, maar toch nog even een vraag wilt stellen aan ons, bieden we de service om de reis onder voorbehoud te reserveren met de 'Boek morgen' button, die je vindt op de pagina van elke reis. In dat geval kies je zelf het moment waarop je teruggebeld of gemaild wilt worden (tijdens kantooruren). We nemen dan je vragen met je door en kunnen de reis eventueel voor je aanpassen en vastleggen. De vluchten worden in dit geval nog niet gereserveerd, dus de prijs kan iets afwijken.

Reizen op maat

Heb je een bijzondere reis in gedachten of wil je met een gezelschap een bepaalde themareis maken, vul dan je wensen in op formulier REIZEN OP MAAT. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om de reis samen met jou te gaan samenstellen.

Reizen op aanvraag

Het kan zijn dat je, als je je reis online hebt geboekt, de melding krijgt dat de reis op aanvraag is. Omdat we werken met veelal kleinschalige accommodaties, checken we voor de zekerheid de actuele beschikbaarheid. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om de status door te geven. We gaan direct aan de slag om je reis in orde te maken. Mocht bijvoorbeeld een hotel toch niet meer beschikbaar zijn, bieden we je een passend alternatief.

Reisapp &Olives

  • Reisapp reistips &Olives
  • Reisapp reisinfo &olives
  • Reisapp - foto's &Olives

Na je reservering ontvang je van ons je reisbescheiden via e-mail. Bovendien krijg je toegang tot de &Olives reisapp. Hierin staan veel handige en leuke tips voor je reisbestemming, speciaal van onze reisspecialisten die ter plekke zijn geweest, of van andere reizigers. Hierin staan ook je reispapieren en alle nodige informatie over je reis, zodat je alles bij de hand hebt. Ook kun je hier je foto's uploaden en bewaren en eventueel delen met andere reizigers.

Benieuwd naar jouw mening

Na je reis ontvang je van ons het verzoek om een enquête in te vullen over je reis. We zijn benieuwd naar je ervaringen en hopen met je feedback onze service en reizen nog meer te kunnen verbeteren.