Alle landen

Wij beloven verrassing, avontuur, zon en authenticiteit. Beleef de lokale cultuur, wine & dine en natuur. &Olives Travel aan de stranden of in de steden rondom de Mediterranee en het Midden-Oosten. Geniet met een boek of glas wijn onder een olijfboom. &Olives Travel heeft het allemaal. Bekijk ons aanbod bestemmingen hieronder.

Alle authentieke en bijzondere bestemmingen

 • Vakantie Italië

  Van een relaxte vakantie in een agriturismo of villa in Toscane tot een wijnrondreis door Friuli. Bekijk ons aanbod in Italië.

  Auto Fiat 500 geel groot met uitzicht Italie
 • Vakantie Spanje

  Genieten van zon, zee en strand of er op uit in je eigen huurauto en het land ontdekken? Bekijk ons aanbod en laat je inspireren.

  Mooie vrouw met flamenco jurk in Madrid, Spanje
 • Vakantie Malta

  Bekijk onze authentieke reizen naar Malta voor een ontspannen zonvakantie of combineer Malta met het eiland Gozo in ons eilandhop-aanbod.

  Oude groene deur op Malta met olijfboom
 • Vakantie Marokko

  Marokko is het land van de mystieke kasbahs en de indrukwekkende Koningssteden. Even vliegen en je belandt in een totaal andere wereld.

  Straten in Fes, Marokko
 • Vakantie Oman

  Ontdek het fascinerende Oosterse sprookje Oman met een eeuwenoude beschaving, indrukwekkende woestijnlandschappen, prachtige oases en wadi's en ruige bergketens. 

  Oman Omani boer met Muzzar