Alle landen

Wij beloven verrassing, avontuur, zon en authenticiteit. Beleef de lokale cultuur, wine&dine en natuur ....&Olives aan de stranden of in de steden rondom de Mediterranee en het Midden-Oosten. Geniet met een boek of glas wijn .... onder een olijfboom. &Olives heeft het allemaal.

Alle authentieke en bijzondere bestemmingen

 • Vakantie Israël

  Zonvakantie Eilat, een rondreis langs kibboetsen of een bijzondere reis naar Jeruzalem of Tel Aviv. Bekijk ons bijzondere aanbod.

  Zonsondergang Jeruzalem Israel
 • Vakantie Portugal

  Verrassend Portugal! Van Fly-drive langs Pousada's tot een actieve fietsvakantie of een wine & dine rondreis. Bekijk Portugal met &Olives.

  Oude man in Porto, Portugal
 • Vakantie Italië

  Van een relaxte vakantie in een agriturismo of villa in Toscane tot een wijnrondreis door Friuli. Bekijk ons aanbod in Italië.

  Auto Fiat 500 geel groot met uitzicht Italie
 • Vakantie Malta

  Bekijk onze authentieke reizen naar Malta voor een ontspannen zonvakantie of combineer Malta met het eiland Gozo in ons eilandhop-aanbod.

  Oude groene deur op Malta met olijfboom
 • Vakantie Marokko

  Marokko is het land van de mystieke kasbahs en de indrukwekkende Koningssteden. Even vliegen en je belandt in een totaal andere wereld. Maak een keuze uit onze prachtige fly-drives of stedentrips Marokko.

  Straten in Fes, Marokko
 • Vakantie Oman

  Ontdek het fascinerende Oosterse sprookje Oman met een eeuwenoude beschaving, indrukwekkende woestijnlandschappen, prachtige oases en wadi's en ruige bergketens. 

  Oman Omani boer met Muzzar