Thailand

Betoverend, divers en altijd bruisend - dat is Thailand in een notendop. Gelegen in het hart van Zuidoost-Azië, biedt dit land een rijke cultuur, prachtige natuur en een gastvrije bevolking. Van de dynamische straten van Bangkok tot de idyllische eilanden van de Andamanse Zee en de Golf van Thailand, er valt veel te ontdekken in Thailand. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke jungletochten, ontspanning op de witte zandstranden of een duik in de rijke geschiedenis en cultuur van het land, Thailand heeft het allemaal. Bij &Olives Travel bieden we diverse reismogelijkheden naar Thailand, inclusief vluchten, autohuur en accommodaties met ontbijt.

Blijf op reis

 • 9 dagen - De parels van Zuid-Thailand

  Vanaf € 2.999,- per persoon

  Weg van de gebaande paden, dat is het uitgangspunt van deze reis door Zuid-Thailand. Ontdek een mix van natuur, cultuur, jungle en witte zandstranden. We hebben enkele schitterende lodges geselecteerd, waar luxe en comfort niet de hoogste prioriteit hebben, maar waar de totale Thaise ervaring centraal staat.

  &Olives Thailand Puket eilanden
 • 15 dagen - Betoverend Thailand

  Vanaf € 4.399,- per persoon

  Een complete 15-daagse reis naar Noord-Thailand waar je de vergulde tempels in Bangkok en Chiang Mai bezoekt, je fietst of wandelt langs eeuwenoude, mysterieuze heiligdommen en je maakt kennis met de prachtige natuur van de provincie Nan, op de grens met Laos; zelden bezocht maar o zo mooi.

  Velden Noord-Thailand
 • 13 dagen - Highlights van Thailand

  Vanaf € 3.099,- per persoon


  Deze reis biedt een perfecte eerste kennismaking met Thailand. Gedurende deze reis verken je een diverse bezienswaardigheden, van tempels tot paleizen en van khlongs (kanalen) van Bangkok tot een drijvende markt en een dagexcursie naar de historische koningsstad Ayutthaya.