Zekerheden

We begrijpen dat je behoefte hebt aan zekerheden over het betalen van je vakantie, helemaal nu. &Olives Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Reizen zodat je verzekerd bent van je betaalde reissom, ook als wij de reis niet meer zouden kunnen leveren.

Reisvoorwaarden

Bekijk hier onze reisvoorwaarden

ANVR

  • Logo ANVR

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Bekijk hier de ANVR reizigersvoorwaarden.

SGR

  • SGR logo

&Olives Travel is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via https://www.sgr.nl/. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op onze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Met ingang van 1 februari 2021 is de SGR-bijdrage €5,- per persoon per boeking uitgezonderd reizen met een reissom lager dan €150,- per persoon en/of voor kinderen jonger dan twee jaar.

Calamiteitenfonds

  • Calamiteitenfonds logo

&Olives Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
–  (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Bekijk hier de website van het Calamiteitenfonds.

SGRZ

  • SGRZ logo

&Olives Travel is bovendien aangesloten bij het SGRZ. SGRZ is een garantiefonds voor de zakelijke markt.   

SGRZ is opgericht op 1 januari 2017 en per 1 juli 2018 uitgebreid met een garantieregeling voor de retailer die reizen afneemt van een SGR deelnemer.  

SGRZ biedt een garantie voor insolventie van aanbieders van groeps- en incentivereizen (MICE), schoolreizen en zakelijke reizen. De opdrachtgevers van deze reizen zijn bedrijven, ondernemingen, groepen, etc. Daarnaast biedt SGRZ vanaf 1 juli 2018 een retaildekking aan SGR retailers die reizen afnemen van een touroperator die SGRZ Retaildekking heeft. Dit betreft een interne verzekering. 

Travelife partner

  • Travelife Partner logo

&Olives Travel is partner van Travelife. Hiermee commiteren we ons aan de afspraken in het beleid en actieplan en voldoen we aan de eisen gesteld door Travelife. Travelife is een internationaal toonaangevend management- en certificeringprogramma voor  reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen. Lees hier meer informatie over ons duurzaamheidsbeleid.

Reisverzekeringen

&Olives Travel werkt voor de reisverzekeringen samen met Allianz. Als je een reis- of annuleringsverzekering afsluit ben je goed verzekerd. Bekijk hier alle informatie over de verzekeringen.