Verzekeringen

Waarom een reisverzekering

Wil je zorgeloos van je vakantie genieten? Zorg dan dat je goed verzekerd op reis gaat. Hoewel je altijd hoopt dat het niet nodig is, is het toch goed hier even bij stil te staan als je een vakantie boekt, zodat je niet voor onverwachte, financiële verrassingen komt te staan. 

Reisverzekering Compleet

Voordelen: 

  • Bagage is standaard meeverzekerd (tot max. €3.500,-) 

  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd 

  • SOS Hulpverlening, dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte, overlijden van jezelf of naaste familie 

  • Hulpverlening en medische kosten tegen kostprijs verzekerd 

De premie voor de reisverzekering Europa bedraagt €2,01 per persoon per dag. Onder Europa vallen naast alle Europese landen ook de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De kosten voor reisverzekering met Werelddekking (exclusief VS en Canada) bedragen €2,93 per persoon per dag. De kosten voor de reisverzekering met Werelddekking, inclusief de VS en Canada bedragen €3,81 per dag. Bekijk hier gedetailleerde informatie over de kortlopende reisverzekering van Allianz. En bekijk hier de polisvoorwaarden voor de kortlopende reisverzekering. 

Annuleringsverzekering All Risk

Als je onverhoopt kort voor vertrek moet annuleringen of je vakantie plots moet afbreken, wil je niet voor hoge kosten komen te staan. Je kunt dit risico eenvoudig uitsluiten met een annuleringsverzekering.  

Voordelen: 

  • Kosten van annulering vergoed vóór vertrek 

  • Dekking bij overlijden 1e, 2e en 3e graad familie 

  • Noodzakelijke terugkeer? Dan krijg je de kosten vergoed voor de niet gebruikte vakantiedagen. 

De premie voor de annuleringsverzekering bedraagt 7,5% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de te betalen premie. Bekijk hier gedetailleerde informatie over de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz.  En bekijk hier de polisvoorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering. 

Allianz verzekert alleen inwoners van Nederland. Dat houdt in dat je tijdens de looptijd van de verzekering(en), ingeschreven staat in de Nederlandse Basisregistratie Personen en daadwerkelijk in Nederland woont. Mochten premies (exclusief de assurantiebelasting) boven de €200 per persoon uitkomen, dan zal de verzekering via een derde assurantiekantoor worden afgesloten.