Huurauto Griekenland

Boek met zekerheid je vakantie

Ben je ook toe aan vakantie en heb je zin om weer op reis te gaan naar het buitenland maar ben je onzeker om al te boeken? Bij &Olives Travel hebben we speciale garanties zodat je zonder zorgen nu je vakantie kunt boeken voor 2022! Voor je vakantie gelden de volgende voordelen bij &Olives Travel: 

& Omboekgarantie tot 28 dagen voor vertrek 

& Geldteruggarantie binnen 28 dagen voor vertrek 

& Repatriëringsgarantie bij wijziging reisadvies 

BEKIJK HIER DE VOORWAARDEN

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in 2022 en de maatregelen per bestemming voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder.

Mogelijkheden en maatregelen per bestemming
 • Mogelijkheden vakantie per bestemming

  Bekijk hier het reisadvies per bestemming en de mogelijkheden voor je vakantie. Daarnaast vind je hier ook de huidige maatregelen op onze bestemmingen en onze persoonlijke tips!

  Strandbed met ondergaande zon
Onze tips voor 2022
 • Villa's en agriturismo's in Toscane

  Verblijf in een kleinschalig landhuis op het platteland in Toscane waar de eigenaar veelal eigen wijn, olijfolie of andere producten verbouwt of in je eigen villa.

  Agriturismo Ca di Maestro - zwembad - Toscane
 • Eilandhoppen in Griekenland

  Dé ideale manier om Griekenland te ontdekken is door middel van eilandhoppen. Maak kennis met meerdere Griekse eilanden tijdens 1 reis, proef de echte Griekse sfeer en ontdek deze veelzijdige bestemming!

  Mooi panoramisch uitzicht met zee op de voorgrond en daarachter het stadje Parga, Griekenland
 • Ontdek Cyprus met een fly-drive

  Cyprus is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Het is de ideale bestemming voor een heerlijke fly-drive! Ontdek de pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en natuurlijk ook het geweldige strand!

  Het Troodosgebergte in Cyprus
 • Kleinschalige accommodaties in Portugal

  In Porutgal hebben we een groot aanbod kleinschalige accommodaties waar je in alle rust van een heerlijke vakantie kunt genieten. Maak kennis met de Portugese gastvrijheid en ontdek deze bijzondere bestemming vanuit een quinta, pousada en gezellig boutique hotel.

  Kleinschalige hotels &Olives