Huurauto Griekenland

Boek met zekerheid je vakantie

Ben je ook toe aan vakantie en heb je zin om in 2021 weer op reis te gaan naar het buitenland maar ben je onzeker om al te boeken? Bij &Olives Travel hebben we speciale garanties zodat je zonder zorgen nu je vakantie kunt boeken voor dit jaar! Voor een vakantie deze zomer of nazomer gelden de volgende voordelen bij &Olives Travel: 

& Omboekgarantie tot 14 dagen voor vertrek 

& Geldteruggarantie binnen 14 dagen voor vertrek 

& Repatriëringsgarantie bij wijziging reisadvies 

BEKIJK HIER DE VOORWAARDEN 

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in 2021 en de maatregelen per bestemming voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder.

Mogelijkheden en maatregelen per bestemming
 • Mogelijkheden vakantie
  Bekijk hier het reisadvies per bestemmming en de mogelijkheden voor je vakantie. Daarnaast vind je hier ook de huidige maatregelen op onze bestemmingen en onze persoonlijke tips!
  Vliegtuig boven de wolken
Onze tips voor 2021
 • Agriturismo in Toscane
  Verblijf in een kleinschalig landhuis op het platteland in Toscane waar de eigenaar veelal eigen wijn, olijfolie of andere producten verbouwt. Bekijk ons aanbod.
  Agriturismo Ca di Maestro - zwembad - Toscane
 • Eilandhoppen in Griekenland
  Dé ideale manier om Griekenland te ontdekken is door middel van eilandhoppen. Maak kennis met meerdere Griekse eilanden tijdens 1 reis, proef de echte Griekse sfeer en ontdek deze veelzijdige bestemming!
  Mooi panoramisch uitzicht met zee op de voorgrond en daarachter het stadje Parga, Griekenland
 • Ontdek Cyprus met een fly-drive
  Cyprus is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Het is de ideale bestemming voor een heerlijke fly-drive! Ontdek de pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes, het ruige natuurgebied en natuurlijk ook het geweldige strand!
  Het Troodosgebergte in Cyprus
 • Kleinschalige accommodaties in Portugal
  In Porutgal hebben we een groot aanbod kleinschalige accommodaties waar je in alle rust van een heerlijke vakantie kunt genieten. Maak kennis met de Portugese gastvrijheid en ontdek deze bijzondere bestemming vanuit een quinta, pousada en gezellig boutique hotel.
  Kleinschalige hotels &Olives