Boek je vakantie met zekerheid

Geldteruggarantie binnen 28 dagen voor vertrek

Op het moment dat wij de reis moeten annuleren (bijvoorbeeld vanwege maatregelen ten aanzien van Covid), doen wij dit geheel kosteloos binnen 28 dagen voor vertrek en ben je ervan verzekerd dat je het reeds (aan)betaalde bedrag voor de vakantie krijgt terugbetaald.  

Indien één (of meerdere) van onderstaande maatregelen van toepassing is binnen 28 dagen voor vertrek en deze nog niet van toepassing was/waren op het moment van boeking, is onze geldteruggarantie van toepassing:

  • Negatief reisadvies door de Nederlandse overheid: het reisadvies wordt vanuit Nederland aangescherpt naar rood.

  • Quarantaineplicht bij aankomst: er is een quarantaineplicht van toepassing van 1 of meerdere dagen na aankomst.

  • Volledige lockdown: er is door de lokale overheid een volledige lockdown afgekondigd.

  • Inreisbeperkingen door de lokale overheid: de lokale overheid laat geen toeristen uit Nederland meer toe.

N.B. Maatregelen zoals een verplicht vaccinatiebewijs/herstelbewijs, een verplichte boosterprik of het tonen van een negatief testbewijs (zowel gevaccineerd als ongevaccineerd) vallen buiten de geldteruggarantie.

Repatriëringsgarantie bij wijziging reisadvies

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds en brengen je zonder extra kosten terug indien de situatie ter plaatse daartoe aanleiding geeft – gegarandeerd! Dus mocht tijdens je vakantie het reisadvies van je vakantiebestemming wijzigen naar oranje dan zorgen wij ervoor dat je weer veilig thuiskomt. Als je een pakketreis hebt geboekt kun je met onze repatriëringsgarantie zonder extra kosten weer veilig naar huis.