Ons verhaal

&Olives staat voor het genieten van het bijzondere en de schoonheid van de verschillende culturen op onze vakantiebestemmingen. We verzorgen je volledige reis. Naast zon, zee, strand en stad willen we je laten kennismaken met de lokale cultuur en mensen in alle verschillen die ze bieden: van natuur, kookworkshops, wine & dine, musea tot de authentieke en kleinschalige accommodaties op de bestemmingen. Bijzondere bestemmingen & unieke rondreizen &Olives!

Wie is &Olives?

  • Een oude olijfboom
  • Samen buiten koken Portugal
  • Genieten onder olijfboom met glas wijn

&Olives Travel is ontstaan in 2020 vanuit Isropa Reizen. Met maar liefst 50 jaar ervaring hebben wij -als voormalig Midden-Oostenspecialist- tijdens dit moment van stilte in de wereld opnieuw nagedacht waar precies onze passie en expertise ligt en met name waar de behoefte van jou als reiziger ligt op zoek naar de ideale reisbestemming: Een persoonlijke website met bijzondere reizen op maat met een mediterraan gevoel. Een oude olijfboom is voor ons een passend symbool voor dit gevoel en de ervaring van onze landenspecialisten...We willen je reizen aanbieden die we graag zelf zouden maken, gebaseerd op al onze persoonlijke kennis en expertise van onze bestemmingen. Je hoeft niet urenlang te zoeken op het internet want de mooiste plekjes en rondreizen hebben wij al voor je geselecteerd!

Bijzonder Mediterraan en meer...

  • Seychelles beach,  Ikaria, Griekenland
  • Kleurrijk Parga stad, Parga, Epirus, Griekenland
  • Man lopend in woestijn op oranje zandduin, Zuid Marokko

&Olives biedt bijzondere en authentieke reizen naar mediterrane bestemmingen. Mooie rondreizen, fly-drives en unieke adresjes met nét dat leuke restaurantje, een heerlijke wijnproeverij en in de buurt van authentieke dorpjes en steden. We zijn dé landenspecialist voor Griekenland, Portugal, Cyprus, Italië en Malta en we breiden ons mediterrane assortiment steeds verder uit. Daarnaast bieden we nog steeds het maatwerk -o.a. naar het Midden-Oosten en Marokko- zoals je van ons gewend bent. BEKIJK ALLE BESTEMMINGEN

Lokale partners

  • Lokale partner Griekenland onder olijfboom &Olives Travel
  • Lokale partners &Olives bij zee
  • Agent onder olijfboom Griekenland

Bij het samenstellen van onze bijzondere reizen maken we bewust de keuze voor lokale reisondernemers. We doen dit zowel om het lokale toerisme te steunen maar ook om jou als reiziger kennis te laten maken met de mooie lokale cultuur en gastvrijheid.