Canarische eilanden

Op zoek naar een heerlijke vakantie op één van de Canarische Eilanden? Dan ben je bij &Olives Travel aan het juiste adres. Naast de bekende eilanden Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura, bieden wij ook de minder bekende eilanden zoals La Palma en La Gomera aan. Als je het ons vraagt, dan is een vakantie naar één van deze eilanden altijd een goed idee. Dankzij de ligging in de Atlantische Oceaan ben je op de Canarische Eilanden het hele jaar door verzekerd van een heerlijke temperatuur. Dit in combinatie met het bijzondere vulkanische landschap, de prachtige natuur en de vele mogelijkheden qua accommodaties en fly-drives is het een heerlijke vakantiebestemming. Bekijk hieronder ons aanbod per eiland en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie!

Overzicht Canarische Eilanden

 • Gran Canaria

  Met mooie stranden, bijzondere natuurgebieden en authentieke dorpjes is Gran Canaria zowel in de zomer als in de winter een heerlijke vakantiebestemming. Op zoek naar een bijzonder plekje? Bekijk ons aanbod en laat je inspireren.

  Beroemd strand van Amadores, Gran Canaria, Canarische eilanden, Spanje
 • Tenerife

  Het grootste en misschien wel bekendste eiland van de Canarische Eilanden: Tenerife. Hier vind je naast de vulkanische bergen met uitgestrekte lavavelden ook prachtige natuurparken en zandstranden.

  Kustdorp op Tenerife, Canarische Eilanden, Spanje
 • Fuerteventura

  Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden, uitgestrekte duinen en blauwe zeewater. Een heerlijke bestemming voor een vakantie waarbij zon, zee en strand centraal staan.

  Een windmolen op Fuerteventura met de zonsondergang, Canarische Eilanden
 • La Palma

  La Palma staat bekend als het 'groene eiland' van de Canarische Eilanden. Je vindt hier een enorme diversiteit in vegetatie, indrukwekkende vulkaanlandschappen, prachtige bossen en bijzondere flora en fauna.

  Los Cancajos, La Palma, Canarische eilanden, Spanje
 • Lanzarote

  Lanzarote heeft een fascinerend landschap dat bestaat uit diverse bergen die gevormd zijn door lavastromen, zeer bijzonder om te zien en daardoor een veelzijdige vakantiebestemming.

  Papagayo beach met zonsondergang, Lanzarote, Canarische eilanden, Spanje
 • La Gomera

  La Gomera is één van de kleinste eilanden van de Canarische Eilanden en staat met name bekend om zijn geweldige natuur. Ontdek het eiland tijdens een wandeltocht en geniet van de rust.

  Uitzicht La Gomera, Canarische Eilanden, Spanje