Coronamaatregelen Malta

De kleurcode voor Malta is groen. Dit betekent dat er geen inreisbeperkingen voor een vakantie naar Malta van toepassing zijn.

Maatregelen op Malta

Omdat de maatregelen dagelijks kunnen worden aangepast, is het verstandig om voor een overzicht van de actuele maatregelen de website van de Nederlandse overheid te raadplegen. Klik hier om de website van de Nederlandse overheid voor de actuele reisadviezen naar Malta te bekijken.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Test met korting

Via de ANVR kunnen wij een korting aanbieden voor het doen van een PCR-test en/of antigeentest. Ga naar www.coronatest2travel.nl om een afspraak in te plannen. Je kunt zowel voor een PCR-test als voor een antigeentest bij Coronatest2Travel terecht en voor beide testen geldt dat een (nog)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) bij de prijs is inbegrepen.

Onze tips voor een vakantie naar Malta

  • Uitzicht Blue Lagoon met 2 boten in het water, Comino, Malta

Speciaal voor jou hebben we een top 3 kleinschalige accommodaties op Malta geselecteerd, waar je, als we straks weer Malta op vakantie mogen, in alle rust van een heerlijke vakantie kunt genieten! Bekijk onze top 3 hieronder.

1. Hotel Palazzo Violetta

2. Gozo Village Holidays 

3. 66 Saint Paul's