Mogelijkheden vakantie Portugal

De kleurcode voor heel Portugal is groen. Dit betekent dat er geen inreisbeperkingen voor een vakantie naar Portugal van toepassing zijn.

Maatregelen in Portugal

Omdat de maatregelen dagelijks kunnen worden aangepast, is het verstandig om voor een overzicht van de actuele maatregelen de website van de Nederlandse overheid te raadplegen. Klik hier om deze te bekijken.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Test met korting

Via de ANVR kunnen wij een korting aanbieden voor het doen van een PCR-test en/of antigeentest. Ga naar www.coronatest2travel.nl om een afspraak in te plannen. Je kunt zowel voor een PCR-test als voor een antigeentest bij Coronatest2Travel terecht en voor beide testen geldt dat een (nog)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) bij de prijs is inbegrepen.

Onze tips voor een vakantie naar Portugal

  • Houten voetbrug naar strand, Praia do Camilo, Algarve, Portugal

Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar unieke, bijzondere en leuke kleinschalige adresjes waar je in alle rust van een heerlijke vakantie in Portugal kunt genieten. Bekijk hieronder onze top 3:

1. Appartementen Clube Pinhal da Foz

2. Hotel & Residence Vale d'Azenha

3. Fly Drive Madeira