Mogelijkheden vakantie Griekenland

De kleurcode voor heel Griekenland is groen. Dit betekent dat er geen inreisbeperkingen voor een vakantie naar Griekenland van toepassing zijn.

Maatregelen in Griekenland

Omdat de maatregelen dagelijks kunnen worden aangepast, is het verstandig om voor een overzicht van de actuele maatregelen de website van de Nederlandse overheid te raadplegen. Klik hier om deze te bekijken.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Onze tips voor een vakantie naar Griekenland

  • Een panorama van Portokali (Orange) Beach in Sithonia, Halkidiki, Griekenland

Heb je interesse in een vakantie naar Griekenland? Laat je inspireren! We hebben een top 3 kleinschalige accommodaties voor je samengesteld, waar je in alle rust, ver weg van de massa, van een heerlijke vakantie kunt genieten dit jaar!

1. Casa Lucia Cottages op Corfu

2. Sunrise Apartments op Paros

3. Katikies Studios & Appartements op Rhodos