Mogelijkheden vakantie Spanje

De kleurcode voor heel Spanje is groen. Dit betekent dat er geen inreisbeperkingen voor een vakantie naar Spanje van toepassing zijn.

Maatregelen in Spanje

Omdat de maatregelen dagelijks kunnen worden aangepast, is het verstandig om voor een overzicht van de actuele maatregelen de website van de Nederlandse overheid te raadplegen. Klik hier om deze te bekijken.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Test met korting

Via de ANVR kunnen wij een korting aanbieden voor het doen van een PCR-test en/of antigeentest. Ga naar www.coronatest2travel.nl om een afspraak in te plannen. Je kunt zowel voor een PCR-test als voor een antigeentest bij Coronatest2Travel terecht en voor beide testen geldt dat een (nog)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) bij de prijs is inbegrepen.

Onze tips voor een vakantie naar Spanje

  • Papagayo beach met zonsondergang, Lanzarote, Canarische eilanden, Spanje

Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar unieke, bijzondere en leuke kleinschalige adresjes waar je in alle rust van een heerlijke vakantie op de Canarische Eilanden kunt genieten. Bekijk hier onze top 3:

1. Boutique Hotel San Roque op Tenerife

2. Caserio de Mozaga op Lanzarote

3. Hotel Hacienda de Abajo op La Palma