Mogelijkheden vakantie Israël 2021

Op dit moment geldt vanuit de Nederlandse overheid een negatief reisadvies voor een vakantie naar Israël en is het dus helaas nog niet mogelijk om naar Israël af te reizen. Wel ontvangen wij steeds meer positieve berichten vanuit Israël en ziet het er naar uit dat wij binnenkort weer op vakantie kunnen naar deze indrukwekkende bestemming. Een groot deel van de bevolking is namelijk al ingeënt tegen het coronavirus en de versoepeling van maatregelen is in volle gang. Daarnaast is bekend gemaakt dat Israël per 23 mei 2021 na meer dan een jaar zijn grenzen weer opent en toeristen weer welkom zijn in het land. Aan deze heropening worden wel een aantal belangrijke voorwaarden gehangen. Zodra er verdere details over deze heropening bekend zijn en wij vanuit Nederland weer op vakantie kunnen naar Israël, zullen wij dat uiteraard op deze pagina vermelden.

Huidige maatregelen in Israël

Vertrek uit Nederland en aankomst in Israël

  • Alle reizigers van 13 jaar en ouder die van en naar Nederland vliegen, moeten een gezondheidsverklaring bij zich hebben. Je kunt op de luchthaven of tijdens het boarden gevraagd worden om de gezondheidsverklaring te laten zien. De gezondheidsverklaring kun je hier downloaden en invullen.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Onze tips voor een vakantie naar Israël in 2021

  • Jeruzalem uitzicht Rotskoepel

Heb je interesse in een vakantie naar Israël en op zoek naar inspiratie? Dan hebben we een paar leuke tips voor je! Bekijk hieronder onze top 3 accommodaties in Israël en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie!

1. Hotel Prima Tel Aviv in Tel Aviv

Een intiem en comfortabel boutique hotel aan de Middellandse Zee. Een geweldige accommodatie om het bruisende Tel Aviv te ontdekken en te relaxen op het strand.

2. Bezalel Hotel Jeruzalem in Jeruzalem

Voor het ontdekken van de historische stad Jeruzalem is Hotel Bezalel een uitstekende keuze. In een levendige buurt met winkeltjes, bars en restaurants en een moderne en stijlvolle inrichting is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Jeruzalem.

3. Ein Gev Kibbutz aan het Meer van Tiberias

Direct aan het meer vind je dit prachtige en ruim opgezette vakantiedorp. Met zowel appartementen als villa's is dit de ideale plek voor een heerlijke zonvakantie.