Fly & Drives Designed by &Olives Travel

Unieke Fly-drives &Olives Travel

De mooist bedachte Couleur locale routes, unieke combinaties strand, zee en stad, eilandhoppen, culturele en Wine & Dine-rondreizen. Onze reisspecialisten hebben de beste reizen voor je samengesteld . De mooiste rondreizen op maat gemaakt!

Bijzondere Fly & Drives designed by &Olives Travel
 • Fly & Drive Portugal

  Ontdek de vele variaties van Portugal met een van onze Fly & Drives. Sfeervolle steden, ruige en intieme stranden, fantastische natuur in het binnenland én de heerlijke keuken!

  Fly Drive Portugal Pousada
 • Fly & Drive Griekenland

  Leer de Griekse bestemmingen echt kennen tijdens één van onze fly-drives. Ontdek de culturele hoogtepunten, geniet van de prachtige natuur en rust even uit op een verlaten strandje. Ontdek het echte Griekenland!

  Auto Inclusief &Olives
 • Fly & Drive Cyprus

  Op Cyprus maakten we de mooiste combinaties Couleur locale Fly & Drives. Prachtige stranden, eeuwenoude cultuur, gastvrije mensen en een heerlijk lange zomer!

  Terras en zwembad bij Villa Aphrodite Hills, Kouklia, Cyprus
 • Fly & Drive Italië

  Nergens meer variatie in landschap en cultuur dan in Italië! Ontdek de fantastische cultuur, cucina en spectaculaire stranden in je eigen tempo in een van onze samengestelde Fly & drives Italië.

  Uitzicht op de huisjes in Polignano Mare in Puglia Italie
 • Fly & Drive Jordanië

  Een ideale manier om Jordanië te ontdekken is met een eigen huurauto of met privé-chauffeur. Maak stops waar je wilt en geniet van de vrijheid en de prachtige omgeving!

  Drie kamelen in Petra, Jordanië
 • Fly & Drive Malta

  Eilandhoppen Malta! Combineer Malta en Gozo en overnacht in Couleur locale hotels. Behalve Valletta (culturele hoofdstad van Europa in 2018) is hier veel natuurpracht te ontdekken.

 • Fly & drive Oman

  Ga op pad met je eigen huurauto en zie met eigen ogen hoe Oman imponeert met fascinerende wadi’s en woestijnen, prachtige moskeeën en forten, de altijd levendige souk en de goudkleurige zandstranden.

  Grote moskee, Muscat, Oman
 • Leuke fly-drives Marokko

  Wil je niet kiezen uit 1 plek om je vakantie door te brengen? Dan is een fly & drive ideaal! Je verblijft op meerdere plaatsen en verkent het land per huurauto. Reis in je eigen tempo en geniet!

  Man op duin in woestijn Marokko