Mogelijkheden vakantie Israël

De kleurcode voor een vakantie naar Israël is geel en rood. De kleur van de strook langs de grenzen met Gaza en Syrië is ‘rood’ (niet reizen). De kleur van de strook langs de grens met Libanon is ook rood omdat er veel veiligheidsrisico’s zijn direct langs deze zwaarbewaakte grenzen. Er kan geweld tussen bevolkingsgroepen plaatsvinden binnen Israël, en vooral in Jeruzalem kan het onrustig zijn. Volg de aanwijzingen van lokale autoriteiten op en volg het nieuws.

Maatregelen in Israël

Omdat de maatregelen dagelijks kunnen worden aangepast, is het verstandig om voor een overzicht van de actuele maatregelen de website van de Nederlandse overheid te raadplegen. Klik hier om deze voor Israël te bekijken.

Verantwoordelijkheid reiziger

Let op: Jij als reiziger bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je te informeren over de actuele maatregelen die ten aanzien van het coronavirus op jouw vakantiebestemming van toepassing zijn. Denk hierbij aan de vereisten met betrekking tot vertrek en aankomst op je vakantiebestemming, het tijdig beschikken over de juiste reisdocumenten en kennis hebben van alle maatregelen die van kracht zijn. Houd daarom ook altijd de website van Nederlandwereldwijd.nl in de gaten voor de actuele status van jouw vakantiebestemming.

Onze tips voor een vakantie naar Israël

  • Jeruzalem uitzicht Rotskoepel

Wil je een paar leuke tips voor je! Bekijk hieronder onze top 3 accommodaties in Israël en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie!

1. Hotel Prima Tel Aviv in Tel Aviv

Een intiem en comfortabel boutique hotel aan de Middellandse Zee. Een geweldige accommodatie om het bruisende Tel Aviv te ontdekken en te relaxen op het strand.

2. Bezalel Hotel Jeruzalem in Jeruzalem

Voor het ontdekken van de historische stad Jeruzalem is Hotel Bezalel een uitstekende keuze. In een levendige buurt met winkeltjes, bars en restaurants en een moderne en stijlvolle inrichting is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Jeruzalem.

3. Ein Gev Kibbutz aan het Meer van Tiberias

Direct aan het meer vind je dit prachtige en ruim opgezette vakantiedorp. Met zowel appartementen als villa's is dit de ideale plek voor een heerlijke zonvakantie.