Kerstvakantie 2023

Verwen jezelf op een heerlijke reis in de kerstvakantie. Het winterseizoen is betoverend en brengt een hoop moois met zich mee. Laat je meeslepen door de romantische en sfeervolle dorpjes en proef van de lekkerste lokale lekkernijen. Ontdek onze bestemmingen waar je
volledig kunt ontspannen en genieten van de unieke sfeer van dit bijzondere
seizoen.

Lees meer over Kerstvakantie 2023

Je vakanties

Kerstvakantie 2023

In Europa zijn er verschillende prachtige bestemmingen om dekerstvakantie door te brengen. Bezoek de charmante stadjes van Toscane in Italië, waar je de historische bezienswaardigheden kunt ontdekken en genieten van de heerlijke wijnen. Verken de rustige baaien van Portugal en geniet van de heerlijke lokale gerechten. Of ontdek de pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en ruige natuurgebieden op Cyprus. Wist je dat Cyprus het warmste eiland van de Middellandse Zee is met 340 dagen zon per jaar?

Of je nu kiest voor een romantisch verblijf in een gezellig huisje, een ontspannen wellness-weekend, of een actieve vakantie in de natuur, er is voor ieder wat wils. Boek nu jouw ideale vakantie en laat je verrassen door de schoonheid van de winter.