Meivakantie 2024

Geniet van de voorjaarszon tijdens de meivakantie van 2024! Ontdek nieuwe culturen, proef heerlijke gerechten en geniet van de frisse lucht tijdens een wandeling door schilderachtige landschappen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, er zijn bij &Olives Travel genoeg bestemmingen om uit te kiezen. 

Lees meer over Meivakantie 2024

Je vakanties

Meivakantie 2024

In het zuiden van Spanje vind je de perfecte combinatie van zon, zee en cultuur. Bezoek de prachtige steden Sevilla of Granada en bewonder de indrukwekkende Moorse architectuur. In Portugal kun je genieten van de heerlijke wijnen, gastronomische hoogstandjes en prachtige stranden. Maak een boottocht langs de kust van de Algarve of ontdek de historische stad Lissabon. 

Als je op zoek bent naar iets meer exotisch, is Marokko een geweldige optie. Bezoek de kleurrijke medina's van Marrakech, wandel door de prachtige valleien van het Atlasgebergte of maak een kamelentocht door de Sahara woestijn. 

Italië is altijd een goede keuze voor een vakantie. Tijdens de meivakantie kun je genieten van de frisse lucht en prachtige bloemen in Toscane en Umbrië. Proef de heerlijke wijn en lokale gerechten terwijl je door de pittoreske dorpjes wandelt. 

Boek nu jouw vakantie naar een van deze prachtige bestemmingen en maak herinneringen die een leven lang meegaan!