Cyprus op een unieke manier ontdekken

Niet voor niets wordt Cyprus het Eiland van Aphrodite, de godin van de liefde, genoemd. Hoe vaak je ook naar Cyprus gaat, je ontdekt elke keer weer nieuwe, verrassende plekjes en wordt keer op keer verliefd op dit prachtige eiland. Het eiland rondrijden in je huurauto, zwemmen in verstopte baaitjes, mountainbiken door Troodos en Akamas en genieten van het uitgebreide eten in de taverna, op Cyprus zul je je geen moment vervelen. &Olives Travel heeft een bijzondere reis samengesteld waarbij je kennismaakt met ‘het echte’ Cyprus én waarbij vele leuke extra’s zoals een wijnproeverij, fietshuur en een kookworkshop zijn inbegrepen. Lees het hieronder en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie!

Maak kennis met het ‘echte Cyprus’

  • Tochni, Cyprus
  • White Rocks, vlakbij Governor's Beach, omgeving Tochni. Cyprus
  • Een auto inclusief tijdens je vakantie is ideaal om de bestemming te ontdekken!
  • Zwembad Cyprus Villages, Tochni, Cyprus

Cyprus is de ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie, maar Cyprus is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Dankzij de pittoreske vissersplaatsjes, idyllische bergdorpjes, prachtige strandjes en een ruig natuurgebied is Cyprus een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming. Om deze bestemming op een unieke manier te ontdekken hebben wij een bijzondere reis samengesteld. In het authentieke Tochni liggen, verspreid door het hele
dorp, de karakteristieke en gerestaureerde appartementen van Cyprus Villages. Het enthousiasme van eigenaar Sofronis kent geen grenzen, hij wijst je zonder twijfel de mooiste plekjes. Geniet ontspannen van de zon aan het zwembad, ontdek de prachtige omgeving met je huurauto of ga naar het prachtige strand van Governor’s Beach, zo’n 7 kilometer verderop. Een vakantie in Cyprus Villages maakt dat je jezelf een echte Cyprioot voelt en staat garant voor een unieke ervaring!

Unieke actie

  • Kaasschotel met verse druiven en glazen rode en witte wijn op een rustieke houten tafel voor een brandend vuur in een taverne of wijnmakerij
  • Ontdek Cyprus per fiets!
  • Samen buiten koken Portugal

Wil jij ook kennismaken met het ‘echte Cyprus?’ Wij hebben op dit moment een unieke actie waarbij je een gratis experience pakket bij een boeking naar Cyprus Villages krijgt! Bij een verblijf van minimaal 7 nachten ontvang je gratis een Cyprus Villages Experience pakket. Dat betekent per persoon:

& Gratis welkomstdrankje

& Gratis 1x diner of lunch inclusief kleine wijnproeverij

& Gratis workshop Bourekkia maken

& Gratis workshop halloumi kaas maken

(geldig in de maanden nnovember en maart t/m juni)

Vakantie vieren in Cyprus Villages in Tochni

  • Heerlijk relaxen aan het zwembad
  • Hier ontdek je Cyprus op een unieke manier!

"Als je ’s morgens op weg bent naar de lokale kafeneion voor je dagelijkse ‘Cyprus coffee’, loop je even binnen bij het stokoude kerkje. De papas is al weer vroeg van de partij. Na de koffie en het kopen van de Cyprus Mail in de lokale krantenkiosk, slenter je terug naar je eigen ‘dorpshuis’. Onderweg praat je ook nog even bij met de mannen van het dorp op het dorpsplein: de laatste roddels, politiek en niet te vergeten de lokale voetbalresultaten, een zaak van leven en dood, zo lijkt het. Dan realiseer je je dat je hier ‘gewoon’ bewoner bent. Cyprioot met de Cyprioten. Dat is het vakantiegevoel in Cyprus Villages, een unieke ervaring. De appartementen zijn gelegen in karakteristieke, gerestaureerde panden verspreid door het dorp. Je kunt kiezen tussen ‘standaard’ en wat luxere gerenoveerde appartementen. Een heerlijk ontbijtbuffet in de Tochni Taverna is bij de prijs inbegrepen, lekker makkelijk. Je huurt een auto of een fiets of trekt je wandelschoenen aan en verkent de heuvelachtige omgeving".