Avanti Holiday Village heeft alles voor een top vakantie!

Al 3 keer heb ik mijn vakantie in Avanti Village mogen vieren, dus ik mag mijzelf inmiddels een echte ‘repeater’ noemen. Als ik terugkijk zit er een mooi patroon in van om de 4 jaar, ik ben benieuwd of we die erin houden. Normaalgesproken ben ik eigenlijk niet zo van meerdere keren naar dezelfde plek, maar ik zou zonder problemen nog een keer voor Avanti
Village kiezen!

Een vakantieverblijf met een Mediterrane dorpssfeer

  • Avanatie Village, Cyprus
  • Appartement Avanti Village

De eerste keer is alweer 9 jaar geleden. Een bruiloft bepaalde voor ons de bestemming op Paphos, maar de accommodatie waar we zouden verblijven was nog een vraagteken. Natuurlijk speelde niet alleen de locatie maar ook de prijs een belangrijke rol en zo kwamen we op Avanti Village. Met 3 vrienden verbleven we in één van de ruime appartementen. Overdag genoten we van een duik in het heerlijk verfrissende zwembad of zaten we met een drankje aan de poolbar. Ook het strand was slechts een paar honderd meter lopen. Het haventje met haar vele gezellige bars en restaurants ligt niet meteen om de hoek, maar de boulevard is een fijne route om daar te komen en anders was de taxi ook een prima optie. Al met al hadden we hier een heerlijke vakantie en niet te vergeten ook de bruiloft was een geslaagd feest!

Vier jaar later en weer een top week gehad op Cyprus

  • Heerlijke zwembad Avanti Village
  • Ligging appartementen Avanti Village

Vier jaar later zou ik met mijn vriend en bonuskinderen een reisje naar de zon doen en viel onze keus op Cyprus. Ik had eerder een heerlijke vakantie gehad in Avanti Village en ook de rest leek dit een heerlijke plek, dus de keuze was gemaakt. De kinderen vermaakten zich prima in het zwembad of dobberden in de lazy river en vriendlief speelde elke dag fanatiek mee met waterpolo. Kortom, iedereen vermaakte zich prima! ’s Avonds schoven we aan bij het dinerbuffet (wat vooral voor de kinderen een feest was) of we liepen naar het haventje voor een heerlijk diner of een ijsje!

Adiéjo Avanti Holiday Village oftwel tot ziens!

  • Leonie in Cyprus
  • Cyprus, terras

Het beviel zelfs zo goed dat we 4 jaar later besloten om weer terug te gaan. Alle vier hadden we niks dan goede herinneringen aan onze eerste keer en de kinderen kwamen er vaak op terug dat het zo leuk was, dus zo geschiedde het dat we er weer belandden en ook nu weer een top vakantie hadden. Inmiddels is dat alweer 2 jaar geleden, ik ben benieuwd of we er over 2 jaar weer zitten. Tenslotte is het dan alweer 4 jaar terug.

Klik hier om Appartement Avanti Holiday Village te bekijken

Lees meer over Cyprus!