Olivery olijfolie &Olives Travel

Blijf nog even heerlijk in de vakantiestemming en geniet na met een heerlijke Italiaanse olijfolie. &Olives Travel heeft een leuke aanbieding voor al onze gasten!

Olivery maakt Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. En als het op is, bestel je heel makkelijk een navulling die past in je brievenbus. Dat is ouderwets lekkere olijfolie, op een nieuwerwetse manier bezorgd. 

Olijfolie uit Puglia

  • Olivery olijfolie &Olives Travel

De olijfolie van Olivery is gemaakt van koudgeperste olijven uit Puglia in Zuid Italië. Zoek
het maar op, Puglia is de hemel voor olijfbomen en de provincie is er dan ook wereldberoemd om. Het wordt er flink heet, de bodem zit vol met mineralen en het regent er bijna nooit. Onze olie komt van bomen uit het beschermde Nationale Park van Gargano. Het familiebedrijf van onze boer Michele Clemente oogst daar al sinds 1895 met veel respect voor het park zijn olijven.

Olivery olie is 100% puur natuur. Ook wel bekend als extra vergine olijfolie. Michele plukt de olijven pas als ze volledig rijp zijn, en daarna worden ze zo snel mogelijk geperst zodat de smaak en de gezonde antioxidanten zo goed mogelijk bewaard blijven. Na het persen wordt de olie gefilterd en gecentrifugeerd. Zonder water en vruchtvlees kun je de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen. Moet jij eens opletten hoe prettig dat is.

Olijfolie aanbieding

Zo werkt het:

Ga naar de website van Olivery en kies de Starter Kit: https://www.olivery.com/product/starter-kit-basic-bottle-olijfolie/

Vul de kortingscode in, in het winkelmandje.

Geniet van de olijfolie!

Kortingscode: &olives5

De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2022, maximaal 1 kortingscode per persoon. 

Zin in een vakantie naar Puglia? Bekijk hier ons prachtige aanbod.