Voorwaarden vroegboekactie:

& Omboekgarantie tot 28 dagen voor vertrek

  • Boek je vakantie voor 2023 en maak gebruik van de omboekgarantie. Bij deze garantie geniet je van de mogelijkheid dat je je reis tot 28 dagen voor vertrek gratis kunt omboeken zonder opgaaf van reden. 

  • Je hebt de garantie om tot 28 dagen voor vertrek je vakantie om te boeken naar een later moment tot maximaal een jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum - mits boekbaar - zonder wijzigingskosten. 

  • De omboeking dient plaats te vinden met hetzelfde reisgezelschap naar dezelfde bestemming en accommodatie en met dezelfde vliegtuigmaatschappij. 

  • Omboeken is alleen mogelijk als je aan de (aan-)betaalverplichtingen hebt voldaan op het moment van wijzigen. 

  • Gratis wijziging mag eenmaal plaatsvinden, daarna worden wijzigingskosten in rekening gebracht. 

  • Eventuele meerprijs van de nieuw geboekte reis is voor eigen rekening. 

Geldteruggarantie binnen 28 dagen voor vertrek

Op het moment dat wij de reis moeten annuleren (bijvoorbeeld vanwege maatregelen ten aanzien van Covid), doen wij dit geheel kosteloos binnen 28 dagen voor vertrek en ben je ervan verzekerd dat je het reeds (aan)betaalde bedrag voor de vakantie krijgt terugbetaald.  

Indien één (of meerdere) van onderstaande maatregelen van toepassing is binnen 28 dagen voor vertrek en deze nog niet van toepassing was/waren op het moment van boeking, is onze geldteruggarantie van toepassing:

  • Negatief reisadvies door de Nederlandse overheid: het reisadvies wordt vanuit Nederland aangescherpt naar rood.

  • Quarantaineplicht bij aankomst: er is een quarantaineplicht van toepassing van 1 of meerdere dagen na aankomst.

  • Volledige lockdown: er is door de lokale overheid een volledige lockdown afgekondigd.

  • Inreisbeperkingen door de lokale overheid: de lokale overheid laat geen toeristen uit Nederland meer toe.

N.B. Maatregelen zoals een verplicht vaccinatiebewijs/herstelbewijs, een verplichte boosterprik of het tonen van een negatief testbewijs (zowel gevaccineerd als ongevaccineerd) vallen buiten de geldteruggarantie.

Repatriëringsgarantie bij wijziging reisadvies

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds en brengen je zonder extra kosten terug indien de situatie ter plaatse daartoe aanleiding geeft – gegarandeerd! Dus mocht tijdens je vakantie het reisadvies van je vakantiebestemming wijzigen naar oranje dan zorgen wij ervoor dat je weer veilig thuiskomt. Als je een pakketreis hebt geboekt kun je met onze repatriëringsgarantie zonder extra kosten weer veilig naar huis.