Landschap in Andalusië

Fly drive Andalusië

Dé manier om de Spaanse regio Andalusië écht te ontdekken is met een fly-drive. Maak kennis met de rijke geschiedenis, architectuur, gastronomie en landschappen die deze regio in het zuiden van Spanje rijk is. Met een fly-drive ben je in de gelegenheid om de regio op je eigen tempo te verkennen. Het is een fantastische manier om de verschillende steden en bezienswaardigheden te bezoeken. Start bijvoorbeeld in Malaga of eindig de fly-drive hier juist, en geniet van de laatste Spaanse zonnestralen op het strand van Malaga. Breng ook een bezoek aan de steden Sevilla, Córdoba en Granada. Met welke fly-drive ontdek jij Andalusië?

Lees meer over Fly drive Andalusië

Je vakanties

Meer over een fly-drive Andalusië

Een typische route voor een fly-drive in Andalusië zou kunnen beginnen in de historische stad Sevilla, waar je de beroemde kathedraal van Sevilla en het Alcazar paleis kunt bezoeken. Van daaruit kun je de weg vervolgen naar de witte dorpjes van de Sierra Nevada, zoals Ronda en Grazalema, die een prachtig uitzicht bieden op de bergen en de valleien van Andalusië.

Verder naar het zuiden ligt de stad Malaga, waar je een bezoek kunt brengen aan het Alcazaba, een Moors fort. Andere hoogtepunten van de regio zijn de prachtige stranden van de Costa del Sol, de koninklijke paleizen van Granada, waaronder het beroemde Alhambra, en de charmante stadjes van de Costa de la Luz, zoals Tarifa en Cadiz.