Zonvakantie Cyprus, strand Protaras/Ayia Napa, Cyprus

Zonvakantie Cyprus

Cyprus is het warmste eiland van de Middellandse Zee. Met 340 dagen zon per jaar kent Cyprus een van de gezondste klimaten ter wereld en is het er zowel in de zomermaanden als in de maanden maart/april/mei en september/oktober/november heerlijk vertoeven. Wil je er echt even helemaal tussenuit? Boek jouw ideale zonvakantie dan bij &Olives Travel.

Lees meer over Zonvakantie Cyprus

Je vakanties

Vakantie naar Cyprus

Op vakantie naar Cyprus? Ook in het voor- en naseizoen zijn de temperaturen hier aangenaam. Als je op zoek bent naar een zonvakantie op Cyprus, dan zijn er verschillende plaatsen die je zou kunnen overwegen. Hier zijn enkele populaire bestemmingen op Cyprus voor een zonvakantie uit het &Olives Travel aanbod:

  1. Ayia Napa: Deze badplaats staat bekend om het bruisende nachtleven, maar heeft ook prachtige stranden met helderblauw water. Het is een geweldige plek om te genieten van de zon en te ontspannen op het strand.

  2. Limassol: Limassol is de op één na grootste stad van Cyprus en heeft een lange kustlijn met prachtige stranden en een promenade die perfect is voor een avondwandeling. Deze stad heeft ook tal van restaurants, winkels en bars.

  3. Paphos: Deze stad is een UNESCO-werelderfgoedlocatie vanwege de rijke geschiedenis en archeologische vindplaatsen. Maar het heeft ook prachtige stranden en een bruisend nachtleven.

Ongeacht waar je op Cyprus verblijft, kun je genieten van een overvloed aan zon, zee en strand, evenals tal van activiteiten zoals watersporten, boottochten en excursies naar historische bezienswaardigheden.