Bastione Malvasia Hotel

 1. Griekenland
 2. Peloponnesos
 3. Monemvasia
 • Bastione Malvasia
 • Bastione Malvasia
 • Bastione Malvasia - standaard kamer zeezicht
 • Bastione Malvasia - zeezicht
 • Bastione Malvasia - café
 • 14 foto's
 • Auto inclusief
 • Couleur locale
 • Op een unieke locatie
 • In het kasteel
 • Majestueuze uitzichten
 • Voortreffelijk ontbijt

Bij Bastione Malvasia in Monemvasia word je helemaal ondergedompeld in een stukje geschiedenis. De accommodatie is gelegen op het meest bevoorrechte plekje van het Kasteel van Monemvasia, meteen naast de gerestaureerde oostelijke muur. Je zult je voelen als kasteelheer,- of dame terwijl je door de kronkelende straatjes van Monemvasia dwaalt, want een verblijf hier prikkelt al eeuwenlang de verbeel

Over Bastione Malvasia Hotel

Algemeen

Bij Bastione Malvasia in Monemvasia word je helemaal ondergedompeld in een stukje geschiedenis. De accommodatie is gelegen op het meest bevoorrechte plekje van het Kasteel van Monemvasia, meteen naast de gerestaureerde oostelijke muur. Je zult je voelen als kasteelheer,- of dame terwijl je door de kronkelende straatjes van Monemvasia dwaalt, want een verblijf hier prikkelt al eeuwenlang de verbeelding van de bezoekers. Sommige kamers van Bastione Malvasia hebben een balkon met uitzicht op zee, terwijl anderen een open haard hebben voor warmte in de winter. Hier komen traditionele elementen perfect samen met moderne voorzieningen en enkele designaccenten. Laat je betoveren door de charme van dit historische verblijf, waar geschiedenis en comfort samensmelten, en geniet van een onvergetelijk verblijf op deze unieke locatie.

Ligging

In het kasteel van Monemvasia
Ca. 1,5 km van de parkeerplaats bij Monemvasia
Ca. 10 minuten van het kleine Yorgos strand
Ca. 175 km van de luchthaven van Kalamata

Kamers

Standaard kamer

Ca. 16 m²
Airconditioning
Betegelde/marmeren vloer
Wifi
Badkamer met bad/douche
(Kleding)kast
Flatscreen TV
Minikoelkastje
Bureau
Gedeeltelijk met zeezicht
Maximaal 2 volwassenen

Standaard kamer zeezicht

Ca. 16 m²
Airconditioning
Betegelde/marmeren vloer
Wifi
Badkamer met bad/douche
(Kleding)kast
Flatscreen TV
Minikoelkastje
Bureau
Tafeltje met stoelen
Gedeeltelijk met open haard
Zeezicht
Maximaal 2 volwassenen

Goed om te weten

Auto's zijn niet toegestaan in Monemvasia. Je parkeert de auto op de parkeerplaats bij de poort. Vandaar loop je via de klinkerstraatjes naar de accommodatie; de receptie bevindt zich op ca. 300m van de poort. Een bagage transport service is beschikbaar bij de ingang van het kasteel tussen 09:00 – 18:00 uur (kosten € 5,- per kamer).

Inbegrepen

Inclusief (bij pakketreis incl. vluchten)

- Retourvlucht Kalamata
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Autohuur cat. YV Fiat Panda of gelijkwaardig van Sunny Cars van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven.
- Verblijf o.b.v. de gekozen kamer inclusief ontbijt
- Assistentie van onze lokale agent
- Bijdrage Calamiteitenfonds
- Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
- Reserveringskosten

Exclusief
In Griekenland betaal je toeristenbelasting, die je ter plaatse in het hotel/appartement betaalt. De hoogte is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie.
Voor een appartement/studio's en villas tot 80 m2 betaal je van november tot februari € 0,50 per appartement per nacht en van maart tot oktober € 1,50 per appartement per nacht.
Voor villa groter dan 80 m2 betaal je van november tot februari € 10,- per villa per nacht en van maart tot oktober € 4,- per villa per nacht.
Voor een 1 en 2 * hotel betaal je van november tot februari € 0,50 per kamer per nacht en van maart tot oktober € 1,50 per kamer per nacht.
Voor een 3* hotel betaal je van november tot februari € 1,50 per kamer per nacht en van maart tot oktober € 3,- per kamer per nacht..
Voor een 4* hotel betaal je van november tot februari € 3,- per kamer per nacht en van maart tot oktober € 7,- per kamer per nacht.
Voor een 5* hotel betaal je van november tot februari € 4,- per kamer per nacht en van maart tot oktober € 10,- per kamer per nacht.

- Uitgaven van persoonlijke aard
- Reis- en annuleringsverzekering
- Ruimbagage, maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.

Faciliteiten

 • Algemeen
  • 24-uurs receptie
  • Ontbijtruimte
  • Bagage transport service tussen 09:00-18:00 uur (tegen betaling)
 • Eten en drinken
  • Café & Bar Malvasia

Locatie

Anderen bekeken ook