Vertrek vanaf luchthaven Schiphol Amsterdam (NL)

Amsterdam Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland en vanaf hier vlieg je naar veel van onze bestemmingen. Met de trein, bus, taxi of auto is Schiphol Airport gemakkelijk te bereiken. Er zijn diverse parkeermogelijkheden bij de luchthaven, waaronder kort parkeren en lang parkeren op loopafstand van de terminals. 

Liever vliegen vanaf een andere luchthaven? Bekijk reizen vanaf Eindhoven Airport, Brussel Airport of bijvoorbeeld Düsseldorf Airport.

Lees meer over Vertrek vanaf luchthaven Schiphol Amsterdam (NL)

Je vakanties

Meer over Schiphol Airport

Amsterdam Airport Schiphol is niet alleen de grootste luchthaven van Nederland, maar ook een belangrijk knooppunt voor internationaal luchtverkeer. De luchthaven ligt circa 17 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.  

De Amsterdamse luchthaven is een hub voor diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM en Transavia. Het is dan ook een populaire vertrekplaats voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Of je nu naar een Europese stad wilt reizen of een verre bestemming wilt bezoeken, Schiphol Airport is het perfecte startpunt om je reis te beginnen. 

Schiphol Airport biedt niet alleen veel vluchten naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook veel faciliteiten en services voor reizigers. Schiphol biedt een uitgebreide selectie aan winkels, restaurants en bars, evenals gratis Wi-Fi in de gehele luchthaven. Er zijn ook faciliteiten beschikbaar voor passagiers met speciale behoeften, waaronder rolstoeltoegankelijke voorzieningen en assistentie bij het instappen. 

Met een breed scala aan voorzieningen en transportopties, is Schiphol Airport de ideale luchthaven voor reizigers die vanuit Nederland of Europa vliegen.