Vertrek vanaf Rotterdam Airport (NL)

Wist je dat Rotterdam The Hague Airport een perfecte uitvalsbasis is voor jouw volgende vakantie? Met diverse prachtige bestemmingen om uit te kiezen, is er voor ieder wat wils. Het vliegveld is gunstig gelegen tussen Rotterdam en Den Haag en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Bovendien biedt Quickparking betaalbare en dichtbijgelegen parkeeropties, wat jouw reis nog gemakkelijker maakt! 

Liever vliegen vanaf een andere luchthaven? Bekijk reizen vanaf Amsterdam Schiphol AirportBrussel Airport of bijvoorbeeld Düsseldorf Airport.  

Lees meer over Vertrek vanaf Rotterdam Airport (NL)

Je vakanties

Meer over Rotterdam Airport 

Centraal gelegen in de Randstad, tussen Rotterdam en Den Haag ligt Rotterdam - The Hague Airport. De luchthaven biedt meerdere parkeermogelijkheden: van basic parking op ongeveer 10 minuten lopen van de terminal tot business parking op slechts 1 minuut lopen. Rotterdam - The Hague Airport is een 'stille luchthaven'. Dit betekent dat er een beperkte hoeveelheid berichten wordt omgeroepen en passagiers zelf de schermen dienen te raadplegen voor de juiste vluchtinformatie. Op de luchthaven zijn een aantal restaurants te vinden.  

Het grote voordeel van vliegen vanaf Rotterdam Airport is dat het een kleinschalig vliegveld is, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten en jouw vakantieplezier snel kan beginnen. Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe? Bekijk hier ons aanbod van reizen vanaf luchthaven Rotterdam.