Autovakantie Italië

Italië is een ideale bestemming om met de auto te reizen. Je rijdt heerlijk op je gemak naar je bestemming en ook ter plekke is een auto ideaal omdat veel van onze accommodaties op het platteland gelegen zijn. Ook al onze rondreizen kun je boeken met je eigen vervoer. Zo regel je alles lekker zelf en in je eigen tempo. Bovendien kun je met de auto ook het nodige meenemen op de terugweg, die heerlijke wijn of olijfolie...Bekijk ons aanbod authentieke autovakanties Italië en vraag ons gerust om advies.

Lees meer over Autovakantie Italië

Je accommodaties

Vakantie Italië met de auto

Toscane Italie laan met cipressen langs wijngaarden

Italië leent zich bij uitstek om met de auto te verkennen. De wegen zijn over het algemeen goed begaanbaar en onze accommodaties zijn vaak nogal landelijk gelegen waardoor het heel prettig is om je eigen vervoer tot je beschikking te hebben.

Van de gebaande paden in Italië

Ga er gemakkelijk een dagje op uit om de omgeving te ontdekken, het fascinerende landschap met glooiende heuvels en de middeleeuwse dorpjes. Of je nu met je partner door de prachtige wijngebieden rijdt of met je gezin met de auto naar Italië reist, bij &Olives Travel vind je voor elk wat wils.