Fly-drive Sardinië Charme & Luxe 11 dagen

  1. Italië
  2. Sardinië
  3. Loiri Porto San Paolo
  • fly-drive sardinie charme luxe - don diego zwembad
  • fly-drive sardinie charme luxe - costa smeralda
  • itfd11-flydrive charme & luxe 11 dagen.jpg
  • fly-drive sardinie charme luxe - aldiola terras restaurant
  • fly-drive sardinie charme luxe - bajaloglia ligbed zwembad
  • 25 foto's
  • Zonvakantie
  • Fly-drive
  • Kleinschalig
  • Couleur locale
  • Couleur locale 4-sterrenhotels
  • Costa Smeraldo
  • Noord- en Noordoost Sardinië
  • Sfeervolle hotels
  • Culinair Sardinië
  • Arzachena

Sardinië in stijl! Deze reis brengt je langs sfeervolle en charmante 4-sterrenhotels op de mooiste plekjes van noordelijk Sardinië. Je start iets ten zuiden van Olbia waar je verblijft in het romantische en rustig gelegen hotel Don Diego, direct aan het strand gelegen tegenover de eilandjes Tavolara en Molara. Je komt hier volledig tot rust en gaat dan door naar het binnenland waar je verblijft in

11 -daags programma
  1. Dag 1: Vlucht naar Olbia (ca. 15 km)
  2. Dag 2: Rust en wellness aan de oostkust
  3. Volledig 11 daags programma

Over Fly-drive Sardinië Charme & Luxe 11 dagen

Algemeen

Sardinië in stijl! Deze reis brengt je langs sfeervolle en charmante 4-sterrenhotels op de mooiste plekjes van noordelijk Sardinië. Je start iets ten zuiden van Olbia waar je verblijft in het romantische en rustig gelegen hotel Don Diego, direct aan het strand gelegen tegenover de eilandjes Tavolara en Molara. Je komt hier volledig tot rust en gaat dan door naar het binnenland waar je verblijft in het kleinschalige Aldiola Country Resort bij het meer van Liscia en vervolgt in de richting van Noord Sardinië waar je in de watten wordt gelegd in het Bajaloglia resort in Castelsardo. De laatste dagen verblijf je aan de Costa Smeraldo waar je je kunt laten verwennen in het luxe hotel Borgo Smeraldo met een fantastisch streekrestaurant en vele wellnessvoorzieningen.

Hoogtepunten

Costa Smeraldo
Meer van Liscia
Castelsardo
Arzachena
Isola Tavolara

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Olbia en vice versa.

Huurauto

Tijdens deze fly-drive heb je vanaf dag 1 t/m dag 11 een huurauto tot je beschikking . Autohuur cat. BBA (Lancia Ypsilon of vergelijkbaar) van Sunny Cars van de dag van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven.

Verder in het boekingsproces kan je een andere huurauto selecteren

Hotels

De reis is gebaseerd op de volgende hotels in de 4* categorie

Loiri Porto San Paolo - Don Diego
Sant'Antonio di Gallura - Hotel Aldiola Country Resort
Castelsardo - Bajaloglia Resort
Porto Cervo - Borgo Smeraldo

Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Goed om te weten

• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie op Sardinië op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Inbegrepen

Inclusief:

- Retourvlucht Olbia
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Autohuur cat. BBA (Lancia Ypsilon of vergelijkbaar) van Sunny Cars van de dag van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven.
- 10 overnachtingen zoals in programma aangegeven op basis van logies/ontbijt

Exclusief:

- Uitgaven van persoonlijke aard
- Toeristenbelasting
- Entree geld is niet inbegrepen
- Bijdrage Calamiteitenfonds
- Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
- Reis- en annuleringsverzekering
- Reserveringskosten
- Ruimbagage, maaltijden en drankjes aan boord

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

  1. Dag 1: Vlucht naar Olbia (ca. 15 km)
    Na aankomst op de luchthaven van Olbia, neem je de huurauto in ontvangst en rijd je naar je hotel waar je 3 nachten verblijft op basis van logies/ontbijt. Ontdek de prachtige kust nabij Olbia. Je verblijft 3 nachten in hotel Don Diego.
  2. Dag 2: Rust en wellness aan de oostkust
    Vandaag kun je heerlijk ontspannen bij je hotel en genieten van een massage. Neem een duik in het zwembad en kom volledig tot rust in dit heerlijke hotel aan zee. Overnachting Hotel Don Diego.
  3. Dag 3: Isola Tavolara: strand of hiking
    Met een huurbootje of een ferry kun je een bezoekje brengen aan het kleine isola Tavolara. In 1807 werd het eiland in bezit genomen door Giuseppe Bertoleoni die later tot koning van het eiland is benoemd. Jaren later bracht Koning Victoria van Engeland haar schip naar de haven van Tavolara en noemde het eiland het kleinste koninkrijk ter wereld. Je kunt hier een dag vertoeven op het prachtige strand of door een excursie (met gids) te maken naar de top van de berg, de Punta Cannone, waar het beeld van Madonna waakt over het eiland. Goede wandelschoenen zijn hiervoor wel een vereiste! Overnachting in Hotel Don Diego.
  4. Dag 4: Binnenland Sardinië (ca. 49 km)
    Vandaag ga je door naar je tweede bestemming Aldiola Country Resort in Sant’Antonio di Gallura. Het centrum ligt op 5 km. Het historische centrum is een bezoekje meer dan waard. Je vindt hier bovendien ook meerdere prachtige wandelroutes. De archeologische plek Lun Naracu is bovendien een bezoek meer dan waard. Overnachting in Aldiola Country Resort.
  5. Dag 5: Lago del Liscia
    Het lago del Liscia is een aangelegd meer dat is ontstaan in de jaren ’60 na de bouw van een dijk in de rivier. In de zomermaanden kun je hier een boottocht maken. Het strand vind je op zo’n 18 km maar de gelegenheid bij uitstek om het groene en gastvrije binnenland van Sardinië te ontdekken. Overnachting in Aldiola Country Resort.
  6. Dag 6: Castelsardo (ca. 80 km)
    Vandaag ga je door naar de noordkust en verblijf je in een heerlijk resort aan zee. Ook hier geniet je weer optimaal van de lokale keuken en de prachtige ligging met uitzicht over Castelsardo. Overnachting in het Bajaloglia Resort.
  7. Dag 7: Dagje strand
    Vandaag een heerlijk dagje aan het strand. Maar welke? De mooiste witte stranden in de omgeving van Castelsardo zijn Spiaggia di Lu Bagnu, Spiaggia Li Cossi, Spiaggia La Marinedda en Spiaggia Balai. Maar ook Stintino heeft het prachtige strand La Pelosa… kies maar uit. Bovendien is het leuk om Castelsardo in de avond te bezoeken. Overnachting in het Bajaloglia Resort.
  8. Dag 8: Costa Smeralda (ca. 92 km)
    Vandaag door naar de laatste locatie aan de Costa Smeralda. De prachtige borgo is in prachtige stijl gebouwd en heeft vanaf het terras een adembenemend uitzicht op de kust. Na een dagje touren langs de luxe kust laat je je verwennen in het heerlijke lokale restaurant of in de spa! Overnachting in Borgo Smeraldo.
  9. Dag 9: Arzachena en San Pantaleo
    Een dagje archeologie, historie en Sardijnse traditie. Arzachena biedt meerdere overblijfselen van Nuraghe, tombes en tempels. De nuraghe van Albucciu, La Prisgonia en la tomba dei Giganti zijn enkele voorbeelden. Het kleine dorp San Pantaleo ligt op 15 km van Porto Cervo en is een van de mooiste authentieke plaatsjes van Sardinië. Hier vind je lokale ambachten en een prachtige kerk. Overnachting in Borgo Smeraldo.
  10. Dag 10: Porto Cervo en de Maddalena archipel
    Een laatste dag aan de kust. Maak wederom je keuze uit een van de ontelbare stranden of breng een bezoekje aan Isola La Maddalena en kijk terug op een fantastische indruk van Sardinië. Overnachting in Borgo Smeraldo.
  11. Dag 11: Retourvlucht vanaf Olbia
    Je levert je huurauto in op de luchthaven van Olbia en vliegt weer terug naar huis.

Hotels


Locatie

Anderen bekeken ook