Villa Endless Summer

  • Villa Endless Summer - Polis/Prodromi
  • Villa Endless Summer - Polis/Prodromi
  • Villa Endless Summer - Polis/Prodromi
  • Villa Endless Summer - Polis/Prodromi
  • Villa Endless Summer - Polis/Prodromi
  • 10 foto's
  • - Je eigen moderne villa
  • - Landelijk gelegen
  • - Vlakbij stadje, restaurants en strand
  • - Inclusief huurauto
  • - Met privé zwembad
  • - Verblijf in het "echte" Cyprus

In een klein complex liggen deze 5 villa's precies tussen het dorp Prodromi en het stadje Polis. Je wandelt zo naar het centrum van het stadje of naar de Prodromi Village Taverna. Ook het strand is niet ver weg. Je rijdt er letterlijk in een paar minuten heen. En bijna naast het strand liggen de visrestaurants van Latsi op je te wachten. De villa's zijn modern, ruim en comfortabel ingericht. Geni

Insider tip

Met je huurauto zit je zo in een authentiek dorpje of op een verborgen strandbaai. Het échte Cyprus!

Over Villa Endless Summer

Algemeen

In een klein complex liggen deze 5 villa's precies tussen het dorp Prodromi en het stadje Polis. Je wandelt zo naar het centrum van het stadje of naar de Prodromi Village Taverna. Ook het strand is niet ver weg. Je rijdt er letterlijk in een paar minuten heen. En bijna naast het strand liggen de visrestaurants van Latsi op je te wachten. De villa's zijn modern, ruim en comfortabel ingericht. Geniet van de zon bij het zwembad of op je dakterras.

Verspreid over de dorpjes in en rond het Akamas natuurgebied liggen een aantal fantastische privévilla’s. Ze zijn met zorg geselecteerd of gebouwd en ingericht door de familie Chrysanthou, een familie voor wie de zorg voor de natuur en het welzijn van de dorpelingen in het gebied op de eerste plaats komt. Alle villa’s zijn rustig gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Ze zijn allen verschillend van architectuur en inrichting en vrijwel allemaal vrijstaand. Vaak gebouwd en ingericht in traditionele stijl, soms uiterst strak en modern. Ze liggen verscholen in het groen vlakbij een verstild dorpje, tussen de akkers en velden of hoog boven de kust met prachtig uitzicht. Maar in welke villa je ook verblijft, het is altijd een geweldige uitvalsbasis voor een kennismaking “van binnenuit” met een van de mooiste gebieden van Cyprus.

Terwijl de zon zo vroeg al heerlijk warm is, loop je zachtjes naar buiten over je terras naar je eigen zwembad. Wat is er heerlijker dan in de eerste zonnestralen van de dag jezelf te wekken met een verkoelende plons? Terwijl jij geniet van de ochtendrust en het gefluit van de vogels, wordt ondertussen door de rest van de familie de ontbijttafel gedekt. Afdrogen en aanschuiven dan maar voor een glaasje verse jus…. Wat een heerlijk begin van alweer een dag vol onbekommerde vakantie in en om je eigen privévilla. Of toch een dagje er op uit? Je huurauto staat voor de deur, dus waarom niet?
Op het Akamas schiereiland is de natuur de baas. Met hand en tand verdedigt zij zichzelf hier. De wegen door het meest ruige en ongerepte natuurgebied van Cyprus zijn dan ook vaak smal en hellend en geven zichzelf niet snel gewonnen. Zeker niet als je op weg bent naar een van die verlaten baaitjes voor de rotsige kust. Nog een klein stukje, daar verderop, daar schittert de azuurblauwe zee. Het stille strandje lonkt, het verkoelende water wacht. Op de weg terug schuif je aan op een terras (met zeezicht natuurlijk) voor een vers gevangen visje in Latsi, volgens velen de mooiste vissershaven van Cyprus. Voldaan rij je terug naar “huis”, naar je eigen villa, naar je eigen zwembad, waar je nog even heerlijk afkoelt en het zilte zeewater van je afspoelt. Als je tenslotte met een koud wit wijntje op je terras zit, in de schaduw van je parasol, wil je dat de tijd stopt, dat het altijd zo blijft. Kan geregeld worden: morgen neem je een duik in het Bad van Aphrodite en eeuwige jeugd zal je deel zijn…….

Ligging

- Landelijke ligging
- Centraal tussen Polis (centrum ca. 600 meter) en het dorpje Prodromi (ca. 600 meter)
- Ca. 2 km van het strand
- Ca. 3 km van Latsi
- Ca. 40 km van Paphos

Kamers

4-kamer villa Endless Summer

- Centraal tussen Polis (centrum ca. 600 meter) en het dorpje Prodromi (ca. 600 meter)
- Ca. 2 km van het strand
- Ca. 3 km van Latsi
- Ca. 40 km van Paphos
- Modern ingericht
- Ruim en comfortabel
- Satelliet-tv
- Wifi
- Airconditioning (8 euro per airco-unit per dag)
- Verwarming en een open haard
- Woonkamer met eethoek, zithoek
- Moderne open keuken met vier kookplaten
- Koelkast, broodrooster, oven, magnetron, waterkoker
- Afwasmachine
- Wasmachine
- Drie 2-persoonsslaapkamers
- Drie badkamers
- Terras met ligbedden, parasols en eethoek
- Balkon/dakterras
- Privé zwembad
- Barbecue
- Privé parkeerplaats
- Maximaal 6 personen

Goed om te weten

- Schoonmaak, handdoeken- en linnenwissel 1x per week
- Bij aankomst staat er een levensmiddelenpakket klaar met o.a. brood, melk, suiker, kaas, marmelade, boter, water, thee en koffie
- Op de dag van aankomst staat de huurauto (van Sixt) klaar op de luchthaven. De routebeschrijving naar je villa ontvang je vóór vertrek van ons.
- Bij Sixt is een all-inclusive pakket inbegrepen inclusief all-risk verzekering zonder eigen risico en een 2e chauffeur kosteloos.
- Een grotere auto (upgrade) of een 2e auto regel je direct in het boekingsproces.
- Direct naast het kleine villacomplex zijn een aantal appartementen in aanbouw.
- Alle villa's zijn vrijstaand, de afstand tussen de villa's onderling is beperkt.

Inbegrepen

Inclusief (bij pakketreis incl. vluchten) :

• Retourvlucht Paphos
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
• Huurauto cat. B1 (Kia Picanto of vergelijkbaar) van Sixt van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven
• Verblijf o.b.v. logies in de gekozen villa
• Reisleidingservice

Exclusief:

• Eventuele extra's voor de huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Bijdrage Calamiteitenfonds
• Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
• Reis- en annuleringsverzekering
• Reserveringskosten

Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Locatie

Anderen bekeken ook