2 Cities, 1 Break: Tel Aviv & Jerusalem 4* boutique

  • Tel Aviv
  • Jeruzalem
  • Jeruzalem
  • Tel Aviv - Jaffa
  • Tel Aviv - Jaffa
  • 22 foto's
  • perfecte combi tussen hip en authentiek
  • stad, strand en uitgaan in Tel Aviv
  • ontdek de heilige stad Jeruzalem
  • prachtige 4* boutique hotels

Het bruisende Tel Aviv is de ultieme citytrip met de unieke combinatie van strand, stad, cultuur en uitgaan. Een bruisend nachtleven aan een langgerekt zandstrand en volop winkels en musea. De verkoelende Middellandse Zee heeft een mooi zandstrand met daarachter de levendige stadsboulevard en daar weer achter het bruisende centrum vol winkeltjes, restaurants en terrasjes. En wat te denken van Jaff

Over 2 Cities, 1 Break: Tel Aviv & Jerusalem 4* boutique

Algemeen

Het bruisende Tel Aviv is de ultieme citytrip met de unieke combinatie van strand, stad, cultuur en uitgaan. Een bruisend nachtleven aan een langgerekt zandstrand en volop winkels en musea. De verkoelende Middellandse Zee heeft een mooi zandstrand met daarachter de levendige stadsboulevard en daar weer achter het bruisende centrum vol winkeltjes, restaurants en terrasjes. En wat te denken van Jaffa, het oudste deel van de stad dat al in de Bijbel werd vermeld. Slenter er door de oude kronkelige straatjes en snuif de cultuur van destijds en de kunst van de hedendaagse artiesten. Neem een drankje op één van de vele terrassen of loop door de overdekte souk van Sarona. Befaamd is de Israëlische keuken die je in talrijke restaurants kunt proeven. En daarna op stap in geweldige rooftopbars en verrassende nachtclubs. Stad plus strand maken Tel Aviv tot een heerlijke vakantieplek. Een plek met een jonge en dynamische bevolking die weet hoe je van het leven geniet. Een hippe en bruisende stad die met niets in Israël valt te vergelijken. Laat je meevoeren en geniet!

De stad Jeruzalem is één van de meest fascinerende en tot de verbeelding sprekende steden ter wereld. De stad kent een roerige geschiedenis van duizenden jaren, een geschiedenis die tot op de dag van vandaag nog wordt geschreven. In elk geval zul je diep onder de indruk weer thuis komen. Natuurlijk zijn er de talloze religieuze bezienswaardigheden, maar ook om te ervaren hoe vier wijken met een zeer uiteenlopende bevolking zijn samengesmolten, is heel bijzonder. Uiteraard mag een bezoek aan het holocaust museum Yad Vashem ook niet ontbreken; over diepe indruk gesproken ….. Verwonder jezelf over de orthodoxe Joden bij de Klaagmuur en beklim de Tempelberg voor een mooi uitzicht over Jeruzalem. Slenter door de zinderende bazaars waar marktkooplui je voortdurend verleiden om even in hun winkeltje te kijken. Waar kakelende kippen en kitscherige sieraden je aandacht vragen. Hier proef je hete muntthee, elders weer die sappige pruimen. En terwijl de muezzins oproepen tot het middaggebed duik je nog één keer zo’n minuscuul winkeltje in. Geniet van de drukke marktjes waar je de heerlijkste locale gerechten kunt proeven.
's Avonds zijn de smalle straatjes in de Arabische wijk feeëriek verlicht en waan je je in een ander land. Overal kun je vers geperste vruchtensappen krijgen en de kooplui bieden je graag een kopje thee aan. Pak een terrasje op het gezellige Ben Yehuda of duik een van de trendy clubs is. Want Jeruzalem is bepaald meer dan alleen oude geschiedenis.

In dit pakket combineren we 2 prachtige 4* boutique hotels in beide steden met elkaar. Je verblijft 2 nachten in Tel Aviv/Jaffa en 2 nachten in Jeruzalem. Je zult de dagen moeiteloos kunnen vullen, er is zoveel te zien en te beleven.

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.

Hotels

Je verblijft in de volgende hotels:

Tel Aviv/Jaffa - Market House **** 2 nachten
Jeruzalem - Bezalel **** 2 nachten

Goed om te weten

Afhankelijk van je aankomsttijd kun je snel en goedkoop met de trein vanaf de luchthaven naar Tel Aviv reizen. Comfortabeler maar duurder is een airport-shuttle of taxi te nemen. Tussen Jeruzalem en Tel Aviv rijdt er een hogesnelheidstrein die ook stopt bij de luchthaven. Handig voor de terugreis. En natuurlijk ook een prima optie voor je transfer van Tel Aviv naar Jeruzalem.

inbegrepen

Inclusief :

- Retourvlucht Tel Aviv
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
- 4 overnachtingen in genoemde hotels o.b.v. logies/ontbijt
- Ondersteuning van onze lokale agent in Israël

Exclusief:

- Transfer van de luchthaven naar Tel Aviv
- Transfer van Tel Aviv naar Jeruzalem
- Transfer van Jeruzalem naar de luchthaven
- Overige maaltijden
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Bijdrage Calamiteitenfonds
- Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
- Reserveringskosten

Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.

Hotels


Locatie

Anderen bekeken ook