Fly-drive Het Noorden 8 dagen

 • Tel Aviv - Israël
 • Tel Aviv - Israël
 • Fly-drive Het noorden 8 dagen
 • Boot bij het meer van Tiberias
 • Jeruzalem - Israël
 • 16 foto's
 • Huurauto inclusief
 • Noord Israël inclusief Tel Aviv, Nazareth, Tiberias, Dode Zee en Jeruzalem
 • Zie alle hoogtepunten

Israël is een ideaal land voor een fly-drive. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je wilt en ervaar Israël op geheel eigen wijze. De wegen zijn er goed en de bewegwijzering is in de regel ook in het Engels. Met deze fly-drive maak je een tocht langs de belangrijkste plekken. Je reist langs de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar één van de mooiste havensteden ter wereld

 1. Dag 1 en 2: Vlucht naar Tel Aviv, Tel Aviv
 2. Dag 3: Tel Aviv - Haifa - Tiberias ca. 200 km

Over Fly-drive Het Noorden 8 dagen

Algemeen

Israël is een ideaal land voor een fly-drive. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je wilt en ervaar Israël op geheel eigen wijze. De wegen zijn er goed en de bewegwijzering is in de regel ook in het Engels. Met deze fly-drive maak je een tocht langs de belangrijkste plekken. Je reist langs de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar één van de mooiste havensteden ter wereld Haifa. Dan via de kruisvaardersstad Akko en Nazareth naar het Meer van Tiberias. Doorkruis de Jordaanvallei en bezoek Beit Shean. Vervolgens uiteraard naar Jeruzalem en tot slot ontspannen aan de Dode Zee.

Hoogtepunten

Tel Aviv
Caesarea
Haifa
Akko
Nazareth
Tiberias
Jeruzalem
Dode Zee

vluchtinformatie

Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.

Autohuur

Verderop in het boekingsproces kun je kiezen voor een grotere auto of voor meerdere auto's indien je met een grotere groep reist.

LET OP: De beschikbaarheid en de prijs van de autohuur in Israël is altijd op aanvraag. De autohuurprijzen in Israël ontvangen wij slechts als richtprijs en de werkelijke prijzen kunnen per dag veranderen. De werkelijke prijs en de exacte huurvoorwaarden ontvangen wij pas indien wij de boeking maken. Dat betekent dat de uiteindelijke prijs af kan wijken van de getoonde (richt)prijs. Aangezien de boeking dus altijd op aanvraag is, heb je bij een meerprijs altijd het recht om alsnog van de boeking af te zien.

Hotels (kijk voor de beschrijvingen onder het dagprogramma)

De reis is gebaseerd op de volgende accommodaties:

Tel Aviv - hotel Center Chic
Tiberias - hotel Prima Galil
Jeruzalem - hotel Prima Royale

Goed om te weten

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.

LET OP: De beschikbaarheid en de prijs van de autohuur in Israël is altijd op aanvraag. De autohuurprijzen in Israël ontvangen wij slechts als richtprijs en de werkelijke prijzen kunnen per dag veranderen. De werkelijke prijs en de exacte huurvoorwaarden ontvangen wij pas indien wij de boeking maken. Dat betekent dat de uiteindelijke prijs af kan wijken van de getoonde (richt)prijs. Aangezien de boeking dus altijd op aanvraag is, heb je bij een meerprijs altijd het recht om alsnog van de boeking af te zien.

Inclusief

Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto cat. BCA (Toyota Yaris of vergelijkbaar) van Sunny Cars o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico)
Ondersteuning van onze lokale agent in Israël

Exclusief

Niet genoemde maaltijden
Niet inbegrepen extra’s voor de huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

 1. Dag 1 en 2: Vlucht naar Tel Aviv, Tel Aviv
  Je neemt je huurauto in ontvangst en rijdt naar je 1e hotel voor de komende 2 nachten in Tel Aviv. Tel Aviv bruist 24 uur. Wandel over de boulevard langs het langgerekte zandstrand of huur een fiets en toer door de stad. Breng een bezoek aan het oude Jaffa, de moeite absoluut waard. Slenter over de vlooienmarkt en laat je verleiden door de vele "vintage" aanbiedingen. Ga naar een van de levendige markten en laat je verrassen door culinaire lekkernijen in de diverse foodstalls. 's Avonds natuurlijk heerlijk uit eten in één van de vele gezellige eettentjes of restaurants. Nog geen bedtijd? Het nachtleven in Tel Aviv is de moeite meer dan waard.
 2. Dag 3: Tel Aviv - Haifa - Tiberias ca. 200 km
  Vanuit Tel Aviv langs de kust in noordelijk richting. Uiteraard een stop in Caesarea om de Romeinse oudheden, waaronder het aquaduct, te bewonderen. In de levendige havenstad Haifa is de Bahai tempel met fraaie tuinen een letterlijk hoogtepunt. Daarna eerst nog een stukje langs de kust om de oude kruisvaarders-stad Akko te bezoeken. Daarna landinwaarts naar Nazareth met natuurlijk een bezoek aan de Kerk van de Aankondiging. Mocht je vandaag tijd tekort komen dan kun je Nazareth ook op dag 4 of 5 bezoeken. Eind van de middag kom je aan in Tiberias.
 3. Dag 4: Tiberias ca. 150-200 km
  Een vol programma vandaag. Geniet van de prachtige natuur en de uitzichten tijdens een rondrit om het meer van Galilea en maak stops op de plekken die je mee terug in de tijd nemen naar de tijd van de bijbel. Ook een boottochtje over het meer is een bijzondere ervaring. Maar ook een tocht verder noordwaarts over de prachtige Golan hoogte is een optie. Mocht je dat gisteren niet hebben gedaan, dan kun je ook naar Nazareth met natuurlijk een bezoek aan de Kerk van de Aankondiging. 's Avonds aan het meer staat er wellicht Petrusvis op het menu.
 4. Dag 5: Tiberias - Jeruzalem ca. 175 km
  Via Beth Shean, een goed bewaarde Romeinse opgraving, (en eventueel via Nazareth) door de Jordaanvallei naar het zuiden, naar Jeruzalem, ongetwijfeld het hoogtepunt van deze week.
 5. Dag 6: Jeruzalem
  Een hele dag voor de Oude en de Nieuwe Stad. Dat wordt kiezen. Ongetwijfeld een druk, maar indrukwekkend programma.
 6. Dag 7: Jeruzalem - Dode Zee ca. 60 km
  In de ochtend nog tijd om de ontbrekende hoogtepunten van gisteren "te doen", daarna verder voor een kort ritje naar de Dode Zee. Natuurlijk even drijven, een onvergelijkbare ervaring. Overnachting weer in Jeruzalem.
 7. Dag 8: Jeruzalem - Tel Aviv, terugvlucht
  Terug naar de luchthaven van Tel Aviv voor de terugvlucht.

Hotels


Locatie

Anderen bekeken ook