Boek nu jouw vakantie voor deze zomer en maak gebruik van geweldige voorwaarden.

Vroegboekactie 2021 &Olives Travel

Ben je ook toe aan vakantie en heb je zin om in 2021 weer op reis te gaan naar het buitenland maar ben je onzeker om al te boeken? Bij &Olives Travel hebben we speciale voorwaarden zodat je zonder zorgen een vakantie kunt boeken voor dit jaar! Bij boekingen t/m 31 maart 2021 gelden de volgende voordelen bij &Olives Travel:

& Omboekgarantie tot 14 dagen voor vertrek

& Annuleringsgarantie binnen 14 dagen voor vertrek

& Repatriëringsgarantie bij wijziging reisadvies

BEKIJK HIER DE VOORWAARDEN

Onze tips voor 2021
 • Agriturismo in Toscane
  Verblijf in een kleinschalig landhuis op het platteland in Toscane waar de eigenaar veelal eigen wijn, olijfolie of andere producten verbouwt. Bekijk ons aanbod.
  Agriturismo Ca di Maestro - zwembad - Toscane
 • Eilandhoppen in Griekenland
  Dé ideale manier om Griekenland te ontdekken is door middel van eilandhoppen. Maak kennis met meerdere Griekse eilanden tijdens 1 reis, proef de echte Griekse sfeer en ontdek deze veelzijdige bestemming!
  Mooi panoramisch uitzicht met zee op de voorgrond en daarachter het stadje Parga, Griekenland
 • Ontdek Cyprus met een fly-drive
  Cyprus is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Het is de ideale bestemming voor een heerlijke fly-drive! Ontdek de pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes, het ruige natuurgebied en natuurlijk ook het geweldige strand!
  Het Troodosgebergte in Cyprus
 • Kleinschalige accommodaties in Portugal
  In Porutgal hebben we een groot aanbod kleinschalige accommodaties waar je in alle rust van een heerlijke vakantie kunt genieten. Maak kennis met de Portugese gastvrijheid en ontdek deze bijzondere bestemming vanuit een quinta, pousada en gezellig boutique hotel.
  Kleinschalige hotels &Olives