Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Noord-Tel Aviv

 1. Israël
 2. regio Jerusalem
 3. Jeruzalem
 • Dode Zee
 • Eten in Israël
 • Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Noord-Tel Aviv
 • Tabgha kerkje aan het meer van Tiberias
 • Tel Aviv - Israël
 • 15 foto's
 • Couleur locale
 • Fly-drive
 • Overnachten in kibboets hotels
 • Inclusief huurauto
 • Volop hoogtepunten

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat e

8 -daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
 2. Dag 2: oud Jeruzalem
 3. Volledig 8 daags programma

Over Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Noord-Tel Aviv

Algemeen
Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat eenvoudigere en dus goedkopere variant). Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

In samenwerking met de Kibbutz Hotel Chain stelden wij deze fly-drive samen. Je verblijft tijdens de reis in diverse kibboetsiem in de aangegeven regio’s. Na boeking bepaalt de Kibbutz Hotel Chain in welke kibboets je verblijft, dit hoor je binnen 24 uur na reservering.

Tijdens deze fly-drive bezoek je de meest interessante bezienswaardigheden. Je begint in Jeruzalem. Aansluitend via de Dode Zee en de Jordaanvallei naar het Meer van Galilea. Tenslotte via de westkust naar het bruisende Tel Aviv.
Hoogtepunten
Tel Aviv
Jaffa
Caesarea
Haifa
Akko
Nazareth
Tiberias
Golanhoogte
Jordaanvallei
Dode Zee
Massada
Jeruzalem
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Autohuur
Bij 2-3 personen is de inbegrepen auto een Hyundai i20 of i25 (of vergelijkbaar), bij 4-5 personen een Mazda 3 (of vergelijkbaar). Je haalt de auto op bij aankomst op de luchthaven en levert hem weer in op de luchthaven voorafgaand aan de terugvlucht. Je dient ter plaatse eenmalig een bedrag van USD 39 te betalen voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Je hebt een creditcard nodig met ruim voldoende saldo. Zonder deze creditcard is autohuur niet mogelijk.
Goed om te weten
Deze reis is uitsluitend boekbaar vanaf 2 personen.
Je verblijft in de genoemde regio’s of in de omgeving van de genoemde steden.

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto als omschreven
Diensten van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Fooien
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
  Na aankomst op de luchthaven van Tel Aviv, neem je de huurauto in ontvangst en vertrek je in zuidelijke richting naar Jeruzalem. Overnachting omgeving Jeruzalem.

 2. Dag 2: oud Jeruzalem
  Voldoende tijd om door de oude stad te wandelen en de vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. Vergeet niet om te genieten van het uitzicht vanaf de Tempelberg.
  Overnachting in de omgeving van Jeruzalem

 3. Dag 3: Bethlehem en nieuw Jeruzalem
  Na het ontbijt op pad naar Bethlehem zodat je 's middags tijd hebt om de Knesset en het holocaust-museum Yad Vashem te bezoeken. Overnachting in de omgeving van Jeruzalem.

 4. Dag 4: Jeruzalem - Dode Zee - Massada
  Uiteraard moet je zelf ervaren hoe het voelt om op het laagste punt op aarde te drijven in de heel erg zoute, Dode Zee. Daarna via de archeologische opgravingen van Massada naar de volgende kibboets, dichtbij de Dode Zee.
 5. Dag 5: Dode Zee - Tiberias
  Via de prachtige Romeinse opgraving Beit Shean bereik je het glooiende landschap rondom het Meer van Galilea/Tiberias. Er is voldoende tijd om ook een kijkje te nemen in Nazareth. Overnachting in een kibboets vlakbij het meer.
 6. Dag 6: Tiberias
  Vandaag een bezoek aan de overblijfselen van de nederzetting Capernaum, die stammen uit de 4e eeuw. In het nieuwe testament wordt deze plaats ook genoemd als woonplaats van Jezus. Daarna naar de grootste plaats langs het meer: Tiberias. Talrijke winkels en restaurants bieden volop vertier voor de middag en/of avond. Overnachting Meer van Galilea
 7. Dag 7: Tiberias - Tel Aviv
  Via de prachtige kustweg, met stops in Akko, Caesarea en Haifa, bereik je Tel Aviv. In bruisend Tel Aviv is altijd iets te beleven. Er zijn talrijke restaurants, vele winkels en natuurlijk een breed zandstrand met een wandelpromenade. Overnachting in de omgeving van Tel Aviv
 8. Dag 8: Tel Aviv - Amsterdam
  Helaas het einde van deze fly-drive of blijf je nog een paar extra nachten in Tel Aviv? In deze bruisende metropool is altijd wat te beleven, bovendien beschikt het over een heerlijk strand dus ideaal voor een ontspannen verblijf ter afsluiting.

Locatie

Anderen bekeken ook