Kibboets fly-drive Hoogtepunten van Israel

 1. Israël
 2. regio Jerusalem
 3. Jeruzalem
 • Israëlische borden
 • Israëlische borden
 • Kibboets fly-drive Hoogtepunten van Israël
 • Kerkje van Capernaum aan het meer van Tiberias
 • Klaagmuur in Jeruzalem
 • 16 foto's
 • Inclusief huurauto
 • Bezoek de Golan hoogte
 • Ook 2 dagen Dode Zee

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings. Zo maak

-daags programma
 1. Dag 1: Vlucht naar Tel Aviv, door naar Yad Hashmona (ca. 40 km)
 2. Dag 2: Tel Aviv en Jaffa
 3. Volledig daags programma

Over Kibboets fly-drive Hoogtepunten van Israel

Algemeen
Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings. Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

We geven je hier alvast een paar leuke adresjes.
Wil je niet in het drukke Jeruzalem zelf overnachten, maar wel “om de hoek”, dan kun je kiezen voor een verblijf in kibboets Yad Hashmona. In een prachtige natuurlijke omgeving met mooi uitzicht en op maar 15 km van Jeruzalem. Ook Tel Aviv is maar 40 km verderop, dus “twee vliegen in één klap” als je wilt. Je slaapt hier in een houten chalet en geniet ’s ochtends van een bijzonder uitgebreid ontbjtbuffet.
Zo'n 30 km onder het meer van Tiberias ligt kibboets Ein Harod Ihud. Behalve de luxe kamers met tuin en jacuzzi, kun je hier ook logeren in een prima hotelkamer of een familiebungalow.
Wil je direct aan het Meer van Tiberias verblijven, dan kun je kiezen uit een aantal erg leuke holiday villages met bungalowkamers, zoals Ein Gev, Ma’agan en Ginosar Village. Na een dagje toeren duik je hier heerlijk het meer in voor een verfrissende duik. Trouwens ook erg leuk voor een langer verblijf, ook met kinderen.
Vlakbij de Dode Zee verblijf je in kibboets Kalia en met name in Ein Gedi als het ware in een oase in het dorre en droge landschap rondom dit laagste punt op aarde.
En over oases gesproken: helemaal in het zuiden “ontsnap” je aan de drukke badplaats Eilat met een verblijf in een bungalowkamer in kibboets Eilot. Deze kibboets ligt aan het randje van de Negev woestijn en maar 3 kilometer van het strand van de Rode Zee.

Tijdens deze fly-drive reis je via de westkust naar het noorden waar je alle hoogtepunten rond het Meer van Tiberias bezoekt. En natuurlijk een paar dagen in Jeruzalem. Ook is een ontspannen verblijf aan de Dode Zee inbegrepen.
Hoogtepunten
Tel Aviv - Jaffa
Caesarea
Haifa
Akko
Tiberias
Golanhoogte
Jordaanvallei
Jeruzalem
Dode Zee
Massada
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Hotels (kijk voor de beschrijvingen onder het dagprogramma)
Je overnacht tijdens je reis in de volgende accommodaties:
Yad Hashmona - Kibboets Yad Hashmona
Galilea - Kibboets Sha'ar Hagolan
Dode Zee - Kibboets Kalia
Jeruzalem - Kibboets Ramat Rachel
Autohuur
Verderop in het boekingsproces kun je kiezen voor een grotere auto of voor meerdere auto's indien je met een grotere groep reist.
Goed om te weten
• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
10 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
10 dagen huurauto cat. YB (Chevrolet Spark of vergelijkbaar) van Sunny Cars o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico)
Diensten van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Niet inbegrepen extra’s voor de huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief. Het kan gebeuren dat op basis van beschikbaarheid enkele activiteiten in een andere volgorde uitgevoerd worden

 1. Dag 1: Vlucht naar Tel Aviv, door naar Yad Hashmona (ca. 40 km)
  Vanaf de luchthaven is het slechts een korte afstand naar kibboets Yad Hashmona, iets ten oosten van Tel Aviv en richting Jeruzalem.
 2. Dag 2: Tel Aviv en Jaffa
  Bezoek het bruisende Tel Aviv en het oude Jaffa met de vlooienmarkt.
 3. Dag 3: Yad Hashmona - Sha'ar Hagolan ca. 230 km
  Via Caesarea, Haifa en Akko naar Tiberias voor 2 overnachtingen in kibboets Sha'ar Hagolan.
 4. Dag 4: Tiberias ca. 100 km
  Een hele dag op en rond het Meer van Galilea.
 5. Dag 5: Tiberias - Dode Zee ca. 150 km
  Via Beth Shean (Romeinse opgraving) en de Jordaanvallei naar de Dode Zee en Massada. Overnachting in kibboets Kalia.
 6. Dag 6: Dode Zee
  Je kunt Qumran bezoeken, de vindplaats van de Dode Zee rollen. Of maak een tocht door de woestijn per 4-wheel drive. Maar lekker een dagje luieren aan het zwembad mag natuurlijk ook.
 7. Dag 7: Kalia - Jeruzalem ca. 100 km
  In de ochtend naar Jeruzalem. Je slaapt de komende nachten in het comfortabele Ramat Rachel kibboetshotel, zo'n 5 km buiten het centrum.
 8. Dag 8, 9 en 10: Jeruzalem
  Alle tijd om deze ongelooflijke stad te bekijken en te beleven!
 9. Dag 11: Ramat Rachel - Tel Aviv, terugvlucht
  Vanaf Tel Aviv vlieg je terug naar huis.

Hotels


Locatie

Anderen bekeken ook