Kibboets country lodging fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv

 1. Israël
 2. regio Jerusalem
 3. Jeruzalem
 • Eilat - Israël
 • Jeruzalem - Israël
 • Kibboets country lodging fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv
 • Negev Woestijn - Israël
 • Tel Aviv - Israël
 • 16 foto's
 • Couleur locale
 • Fly-drive
 • Overnachten in kibboets country lodgings
 • Ontdek het landelijke Israël
 • Inclusief de Negev woestijn
 • Volop hoogtepunten
 • Inclusief huurauto

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat e

8 -daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
 2. Dag 2: Oud Jeruzalem
 3. Volledig 8 daags programma

Over Kibboets country lodging fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv

Algemeen
Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat eenvoudigere en dus goedkopere variant). Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

In samenwerking met de Kibbutz Hotel Chain stelden wij deze fly-drive samen. Je verblijft tijdens de reis in diverse landelijke kibboets country lodgings in de aangegeven regio’s. Na boeking bepaalt de Kibbutz Hotel Chain in welke kibboets country lodgings je verblijft, dit hoor je binnen 24 uur na reservering.

Deze gevarieerde fly-drive biedt je cultuur, natuur, stad en strand. Je begint in het fascinerende Jeruzalem en reist vervolgens via de Dode Zee naar de zuidelijke badplaats Eilat. Via de ruige Negev woestijn weer terug naar Tel Aviv.
Hoogtepunten
Jeruzalem
Dode Zee
Massada
Eilat
Rode Zee
Negev
Tel Aviv/Jaffa
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Autohuur
Bij 2-3 personen is de inbegrepen auto een Hyundai i20 of i25 (of vergelijkbaar), bij 4-5 personen een Mazda 3 (of vergelijkbaar). Je haalt de auto op bij aankomst op de luchthaven en levert hem weer in op de luchthaven voorafgaand aan de terugvlucht. Je dient ter plaatse eenmalig een bedrag van USD 39 te betalen voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Je hebt een creditcard nodig met ruim voldoende saldo. Zonder deze creditcard is autohuur niet mogelijk.
Goed om te weten
Deze reis is uitsluitend boekbaar vanaf 2 personen.
Je verblijft in de genoemde regio’s of in de omgeving van de genoemde steden.
Omdat er in de directe omgeving van Tel Aviv geen kibboets country lodgings zijn, kan het voorkomen dat je in Tel Aviv in een 3* hotel overnacht.

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto als omschreven
Diensten van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
  Vanuit Tel Aviv in zuidelijke richting naar imponerend Jeruzalem. Er is voldoende tijd om deze plek uitvoerig te bezichtigen. Overnachting in de omgeving van Jeruzalem.
 2. Dag 2: Oud Jeruzalem
  Gehele dag ter besteding in Oud Jeruzalem. Wandel op de Via Dolorosa, bezoek de 'klaagmuur', eet op één van de vele terrasjes en geniet van de unieke atmosfeer. Overnachting in (de omgeving van) Jeruzalem.
 3. Dag 3: Bethlehem en Nieuw Jeruzalem
  Uiteraard mag een bezoek aan Bethlehem, zeker voor religieuze reizigers, niet ontbreken. 's Middags is er dan nog tijd om het holocaust-museum: Yad Vashem te bezoeken. 's Avonds voldoende indrukken om te bespreken. Overnachting in de omgeving van de Dode Zee.
 4. Dag 4: Dode Zee - Massada - Eilat
  Via een prachtige route bereik je Massada. Een overweldigend uitzicht biedt deze plek als je met de kabelbaan naar de opgravingen gaat. Vanuit Massada vervolg je de route richting Eilat aan de Rode Zee. Overnachting in (de omgeving van) Eilat.
 5. Dag 5: Eilat
  Wat wordt het vandaag: een dagje luieren aan het strand en snorkelen boven het kleurrijke koraal, of de Negev woestijn verkennen per 4x4, paard of mountainbike?. Overnachting in (de omgeving van) Eilat.
 6. Dag 6: Eilat - Negev woestijn
  Vandaag de Negev woestijn in. Timna park is zeker de moeite waard en een (optionele) begeleide jeepsafari leidt u langs de mooiste plekjes. Overnachting in de Negev.
 7. Dag 7: Negev - Tel Aviv - Jaffa
  Vandaag is er voldoende tijd om onderweg te stoppen en lekker te lunchen in één van de kleine dorpjes. Bedenk wel dat Tel Aviv een heerlijk strand heeft en een brede wandelpromenade met vele terrasjes. Overnachting in (de omgeving van) Tel Aviv.
 8. Dag 8: Tel Aviv - Amsterdam
  Afhankelijk van de vertrektijd van de vlucht, kunt u nog even genieten van Tel Aviv. Uiteraard is het mogelijk nog wat nachtjes er aan vast te plakken en deze fly-drive te verlengen. Er is genoeg te beleven in Tel Aviv!

Locatie

Anderen bekeken ook