Kibboets country lodging fly-drive Noord-Dode Zee-Jeruzalem

 1. Israël
 2. Noord Israël/Galilea
 3. Tiberias
 • Klaagmuur in Jeruzalem
 • Jeruzalem - Israël
 • Kibboets country lodging fly-drive Noord-Dode Zee-Jeruzalem
 • Mandjes Israël
 • Eten Israël
 • 16 foto's
 • Couleur locale
 • Fly-drive
 • Overnachten in kibboets country lodgings
 • Ontdek het landelijke Israël
 • Inclusief huurauto
 • Volop hoogtepunten

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat e

8 -daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Galilea
 2. Dag 2: Nazareth - Kana - Meer van Galilea
 3. Volledig 8 daags programma

Over Kibboets country lodging fly-drive Noord-Dode Zee-Jeruzalem

Algemeen
Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat eenvoudigere en dus goedkopere variant). Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

In samenwerking met de Kibbutz Hotel Chain stelden wij deze fly-drive samen. Je verblijft tijdens de reis in diverse landelijke kibboets country lodgings in de aangegeven regio’s. Na boeking bepaalt de Kibbutz Hotel Chain in welke kibboets country lodging je verblijft, dit hoor je binnen 24 uur na reservering.

Tijdens deze fly-drive bezoek je de meest interessante bezienswaardigheden. Je reist via de westkust naar het Meer van Galilea. Dan via de Jordaan vallei naar de Dode Zee en Jeruzalem.
Hoogtepunten
Caesarea
Haifa
Akko
Nazareth
Tiberias
Golanhoogte
Jordaanvallei
Dode Zee
Massada
Jeruzalem
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Autohuur
Bij 2-3 personen is de inbegrepen auto een Hyundai i20 of i25 (of vergelijkbaar), bij 4-5 personen een Mazda 3 (of vergelijkbaar). Je haalt de auto op bij aankomst op de luchthaven en levert hem weer in op de luchthaven voorafgaand aan de terugvlucht. Je dient ter plaatse eenmalig een bedrag van USD 39 te betalen voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Je hebt een creditcard nodig met ruim voldoende saldo. Zonder deze creditcard is autohuur niet mogelijk.
Goed om te weten
Deze reis is uitsluitend boekbaar vanaf 2 personen.
Je verblijft in de genoemde regio’s of in de omgeving van de genoemde steden.

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto als omschreven
Diensten van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Galilea
  Na aankomst in Tel Aviv neem je de huurauto in ontvangst en vertrek je in noordelijke richting, via Caesarea, Haifa en Akko naar het Meer van Galilea. Overnachting in een kibboets in de regio West Galilea.
 2. Dag 2: Nazareth - Kana - Meer van Galilea
  Vandaag een mooie tour naar historisch Nazareth. Uiteraard een bezoek brengen aan de kerk van de aankondiging en vergeet niet om de prachtig gerestaureerde souk te bezoeken. Daarna is er mogelijk nog voldoende tijd om de leuke plaatsen rondom het meer te bezoeken, een boottocht te maken of lekker af te koelen.
 3. Dag 3: Capernaum en Tiberias
  Vandaag een bezoek aan de overblijfselen van de nederzetting Capernaum, die stammen uit de 4e eeuw. In het nieuwe testament wordt deze plaats ook genoemd als woonplaats van Jezus. Daarna naar de grootste plaats langs het meer: Tiberias. Talrijke winkels en restaurants bieden volop vertier voor de middag en/of avond. Overnachting in de regio.
 4. Dag 4: Beit Shean - Dode Zee - Massada
  Via een historische route langs Beit Shean bereik je Massada. Een overweldigend uitzicht biedt deze plek als je met de kabelbaan naar de opgravingen gaat. Vanuit Massada bereik je in korte tijd de volgende kibboets, dichtbij de Dode Zee.
 5. Dag 5: Dode Zee
  Vandaag lekker relaxen in en aan de Dode Zee. Uiteraard mag een foto terwijl je drijft en een boek leest, niet ontbreken. Overnachting omgeving Dode Zee.
 6. Dag 6: Oud Jeruzalem
  Als je na het ontbijt vertrekt bereik je rond lunchtijd Jeruzalem. Vandaag volop tijd om oud-Jeruzalem te ontdekken. Overnachting omgeving Jeruzalem.
 7. Dag 7: Bethlehem, Nieuw Jeruzalem
  Uiteraard mag een bezoek aan Bethlehem, voor zowel religieuze als niet-religieuze reizigers, niet ontbreken. 's Middags is er dan nog tijd om het holocaust-museum: Yad Vashem te bezoeken. 's Avonds voldoende indrukken om te bespreken. Overnachting omgeving Jeruzalem.
 8. Dag 8: Tel Aviv-Amsterdam
  Helaas het einde van deze fly-drive of blijf je nog een paar extra nachten in Tel Aviv? In deze bruisende metropool is altijd wat te beleven, bovendien beschikt het over een heerlijk strand dus ideaal voor een ontspannen verblijf ter afsluiting.

Locatie

Anderen bekeken ook