Fly-drive Het Noorden 8 dagen

 1. Israël
 2. Middellandse Zee kust Israël
 3. Tel Aviv
 • Tel Aviv - Israël
 • Tel Aviv - Israël
 • Fly-drive Het noorden 8 dagen
 • Boot bij het meer van Tiberias
 • Jeruzalem - Israël
 • 16 foto's
 • Fly-drive
 • Huurauto inclusief
 • Noord Israël inclusief Tel Aviv, Nazareth, Tiberias, Dode Zee en Jeruzalem
 • Zie alle hoogtepunten

Israël is een ideaal land voor een fly-drive. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je wilt en ervaar Israël op geheel eigen wijze. De wegen zijn er goed en de bewegwijzering is in de regel ook in het Engels. Met deze fly-drive maak je een tocht langs de belangrijkste plekken. Je reist langs de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar één van de mooiste havensteden ter wereld

8 -daags programma
 1. Dag 1: Vlucht naar Tel Aviv
 2. Dag 2: Tel Aviv - Haifa ca. 95 km
 3. Volledig 8 daags programma

Over Fly-drive Het Noorden 8 dagen

Algemeen
Israël is een ideaal land voor een fly-drive. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je wilt en ervaar Israël op geheel eigen wijze. De wegen zijn er goed en de bewegwijzering is in de regel ook in het Engels. Met deze fly-drive maak je een tocht langs de belangrijkste plekken. Je reist langs de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar één van de mooiste havensteden ter wereld Haifa. Dan via de kruisvaardersstad Akko en Nazareth naar het Meer van Tiberias. Doorkruis de Jordaanvallei en bezoek Beit Shean. Vervolgens uiteraard naar Jeruzalem en tot slot ontspannen aan de Dode Zee.
Hoogtepunten
Tel Aviv
Caesarea
Haifa
Akko
Nazareth
Tiberias
Jeruzalem
Dode Zee
vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Autohuur
Verderop in het boekingsproces kun je kiezen voor een grotere auto of voor meerdere auto's indien je met een grotere groep reist.
Hotels (kijk voor de beschrijvingen onder het dagprogramma)
De reis is gebaseerd op de volgende accommodaties:

Tel Aviv - hotel Center Chic
Haifa - hotel Bay Club
Tiberias - hotel Prima Galil
Jeruzalem - hotel Prima Royale
Goed om te weten
• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto cat. YB (Chevrolet Spark of vergelijkbaar) van Sunny Cars o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico)
Ondersteuning van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Niet inbegrepen extra’s voor de huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Dagprogramma

Onderstaand dagprogramma is indicatief en naar eigen inzicht in te vullen.

 1. Dag 1: Vlucht naar Tel Aviv
  Tel Aviv bruist 24 uur. Wandel over de boulevard langs het langgerekte zandstrand en ga 's avonds heerlijk uit eten in één van de vele gezellige eettentjes of restaurants. Ook een bezoek aan het oude Jaffa is de moeite waard. Slenter over de vlooienmarkt en laat je verleiden door de vele "vintage" aanbiedingen.
 2. Dag 2: Tel Aviv - Haifa ca. 95 km
  Op het gemak langs de kust in noordelijk richting. Uiteraard een stop in Caesarea om de Romeinse oudheden, waaronder het aquaduct, te bewonderen. In de levendige havenstad Haifa is de Bahai tempel met fraaie tuinen een letterlijk hoogtepunt.
 3. Dag 3: Haifa - Tiberias ca. 90 km
  Eerst nog een stukje langs de kust om de oude kruisvaarders-stad Akko te bezoeken. Daarna landinwaarts naar Nazareth met natuurlijk een bezoek aan de Kerk van de Aankondiging. Eind van de middag kom je aan in Tiberias.
 4. Dag 4: Tiberias ca. 100 km
  Een hele dag om de prachtige natuur en de vele plekken uit de bijbelse geschiedenis hier te bezoeken. Een boottochtje over het meer is een bijzondere ervaring. Maar ook een tocht verder noordwaarts over de prachtige Golan hoogte is een optie. 's Avonds staat er wellicht Petrusvis op het menu.
 5. Dag 5: Tiberias - Jeruzalem ca. 175 km
  Via Beth Shean, een goed bewaarde Romeinse opgraving, door de Jordaanvallei naar het zuiden, naar Jeruzalem, ongetwijfeld het hoogtepunt van deze week.
 6. Dag 6: Jeruzalem
  Een hele dag voor de Oude en de Nieuwe Stad. Dat wordt kiezen. Ongetwijfeld een druk, maar indrukwekkend programma.
 7. Dag 7: Jeruzalem - Dode Zee ca. 60 km
  In de ochtend nog tijd om de ontbrekende hoogtepunten van gisteren "te doen", daarna verder voor een kort ritje naar de Dode Zee. Natuurlijk even drijven, een onvergelijkbare ervaring. Overnachting weer in Jeruzalem.
 8. Dag 8: Jeruzalem - Tel Aviv, terugvlucht
  Terug naar de luchthaven van Tel Aviv voor de terugvlucht.

Hotels


Locatie

Anderen bekeken ook