Meltemi Villas

  1. Cyprus
  2. Paphos
  3. Paphos
  • Villa's Meltemi Chloraka
  • Villa's Meltemi Chloraka
  • Villa's Meltemi Chloraka
  • Villa's Meltemi Chloraka
  • Villa's Meltemi Chloraka
  • 18 foto's
  • Zonvakantie
  • Auto inclusief
  • Kleinschalig
  • Luxe
  • Vrijstaande villa's met privézwembad
  • Vlakbij Paphos
  • Rustig gelegen
  • Comfort en privacy

Verblijven in een luxe villa, opgezet en ingericht in Grieks mediterrane stijl met werkelijk alle denkbare comfort en gemak. Het was de droom van Constantinos en Anastasia, de eigenaars van dit kleine complex van 8 villa's. Hun familie bewoonde en bewerkte het land al sinds eeuwen, toen zij de eigenaars werden van dit stuk grond. Zij wilden niets liever dan deze prachtige locatie delen met andere

Insider tip

Met de persoonlijke zorg van Constantinos en Anastasia wordt jouw vakantie hier echt top! Wat een schatten van mensen.

Over Meltemi Villas

Algemeen

Verblijven in een luxe villa, opgezet en ingericht in Grieks mediterrane stijl met werkelijk alle denkbare comfort en gemak. Het was de droom van Constantinos en Anastasia, de eigenaars van dit kleine complex van 8 villa's. Hun familie bewoonde en bewerkte het land al sinds eeuwen, toen zij de eigenaars werden van dit stuk grond. Zij wilden niets liever dan deze prachtige locatie delen met andere mensen en met hun eigen handen en behulp van de familie bouwden ze dit juweeltje van een complex. Elke villa voelt als hun eigen thuis, elke gast als familie. Je hebt hier alle vrijheid en privacy, maar geniet toch van de geweldige Cypriotische gastvrijheid, die je vooral in kleine details terug zult vinden. Vers fruit in de villa, een extra flesje wijn, de knuffels van de kinderen keurig op een rijtje gezet. Je voelt de personal touch en zult je hier heel erg thuis voelen. In een uurtje loop je langs een prachtig wandelpad langs de kust naar Paphos (4 kilometer). Terug pak je lekker de bus die op de hoek stopt. En neem je een verkoelende duik in je eigen zwembad. Het is tenslotte vakantie. En de zee? Die is op 300 meter afstand altijd in zicht.

Ligging

Aan een rustige weg, vlakbij het dorpje Chloraka, op 300 meter van zee en een klein vissershaventje. Hier loopt ook een prachtig en kilometerslang voetpad langs de kust. Paphos ligt op ca. 4,5 km. Restaurants en winkeltjes, evenals de bushalte voor de bus naar Paphos of Coral Bay, op zo’n 300 meter.

Kamers

4-kamer villa

De witte villa’s zijn zeer comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning/verwarming, kluisje, wifi, satelliet-tv in de woonkamer, CD/DVD-speler, kinderstoel, babybedje (op aanvraag verkrijgbaar), zithoek, eethoek, compleet ingerichte open keuken met koelkast, diepvries, 4-pits keramische kookplaat, oven, magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser. Ook zijn er een wasmachine en een strijkplank met strijkijzer. Er zijn 3 slaapkamers (waarvan een op de begane grond), elk met airconditioning en een eigen badkamer met haardroger. De slaapkamers op de 1e verdieping hebben een groot gezamenlijk balkon met een zitje en zeezicht. Op de begane grond is er tevens een apart toilet. Alle villa’s hebben een groot buitenterras/tuin met een privézwembad, ligbedden, parasol of schaduwhoek, een zitje en een stenen barbecue. Er zijn badhanddoeken aanwezig voor bij het zwembad. Alle villa’s hebben een eigen parkeerplaats. Geschikt voor max. 6 personen.

Goed om te weten

Schoonmaak, handdoekwissel en linnenwissel 1x per week. Het zwembad wordt 3x per week gereinigd. Op de dag van aankomst staat de huurauto klaar op de luchthaven en ontvangt u van de reisleiding de routebeschrijving. Bij aankomst staat er een levensmiddelenpakketje voor u klaar (brood, thee, koffie, melk, honing of jam, kaas, ham, wijn of bier, vruchtensap, boter, eieren, waspoeder, vaatwastabletten, afwasmiddel, zout, peper, spons, lucifers, keukendoeken, luiers)

Inbegrepen

Inclusief (bij pakketreis incl. vluchten) :

- Retourvlucht Paphos
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Huurauto cat. B1 (Kia Picanto of vergelijkbaar) van Sixt van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven
- Verblijf o.b.v. de gekozen kamer en verzorging
- Reisleidingservice

Exclusief:

- Eventuele extra’s voor de huurauto (zie autohuurvoorwaarden)
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Bijdrage Calamiteitenfonds
- Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
- Reis- en annuleringsverzekering
- Reserveringskosten

Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Locatie

Anderen bekeken ook