Spanje

Als we naar veelzijdige bestemmingen kijken met veel mogelijkheden dan is Spanje er zeker één van. Met het vaste land, de Canarische Eilanden én de Balearen kun je in Spanje alle kanten op. Of je nu op zoek bent naar zon, zee en strand of graag erop uit wil gaan met huurauto en kennis wil maken met de prachtige en bijzondere natuur en cultuur, het kan allemaal. In het aanbod van &Olives Travel nemen we je graag mee. Je vindt er bijzondere en kleinschalige accommodaties terug waar je heerlijk kunt genieten en als jouw voorkeur uitgaat naar relaxen in een all inclusive resort dan is dat ook mogelijk! Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere fly-drives en rondreizen samengesteld waarbij je een specifieke regio of eiland kunt ontdekken. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren voor jouw volgende vakantie naar Spanje.

Lees meer over Spanje

Je vakanties

Reizen naar Spanje

Paella in Spanje

Spanje is een veelzijdige bestemming met enorm veel mogelijkheden. Als je het ons vraagt, een heerlijke vakantiebestemming.

Eilanden

Naast het vasteland behoren ook de Balearen in de Middellandse Zee en de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan tot Spanje. De Balearen is een eilandengroep die zich naast het vaste land van Spanje bevindt en bestaat uit een aantal kleine eilanden waarvan Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera het bekendste zijn. Dankzij het mediterrane klimaat kun je hier terecht voor een heerlijke vakantie in het voor- en najaar en in de zomer. Naast de Balearen zijn ook de Canarische Eilanden onderdeel van Spanje. Het fijne aan deze eilanden is dat je er vanwege het klimaat er het hele jaar door terecht kunt voor een heerlijke vakantie. Deze eilandengroep bestaat uit diverse eilanden die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan uit een vulkaanuitbarsting. De bekendste hiervan zijn Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuertaventura maar je kunt ook voor een reis naar La Palma en La Gomera bij &Olives Travel terecht.

Spaanse keuken

Alleen voor de keuken kunnen wij je al aanraden om een vakantie naar Spanje te boeken. Met typische Spaanse tapas, paella, diverse visgerechten, vleeswaren zoals chorizo en gedroogde hammen en de heerlijke Spaanse Sangria kun je hier je hart ophalen.