Mogelijkheden vakantie 2021

Ben jij ook zo toe aan vakantie en op zoek naar inspiratie, en met name de mogelijkheden, voor dit jaar? Op deze pagina vertellen we je van al onze bestemmingen wat de mogelijkheden zijn en met welke maatregelen ter plaatse je rekening dient te houden. Helaas geldt op dit moment voor al onze bestemmingen code oranje (alleen noodzakelijke reizen). Zodra het reisadvies van één of meerdere bestemmingen wordt aangepast is dat op deze pagina terug te vinden. Uiteraard gaan wij ervan uit dat we in 2021 weer van een heerlijke vakantie in het buitenland kunnen genieten en daarom hebben we alvast een aantal tips per bestemming op een rijtje gezet! Bekijk het hieronder.

Jordanië

 • Priverondreis Jordanië - Wadi Rum woestijn

De huidige situatie in Jordanië

Sinds het begin van 2021 is het aantal dagelijkse besmettingen door het coronavirus in Jordanië flink afgenomen en is daarnaast een groot deel van de bevolking gevaccineerd. Daarom heeft de overheid van Jordanië besloten de lockdown per 22 januari op te heffen. Daarbij zijn de vliegvelden weer opengesteld voor alle landen en zijn inkomende toeristen ook niet meer verplicht om in quarantaine te gaan na aankomst in Jordanië.

Welke maatregelen zijn er van kracht

Ondanks de versoepeling zijn er uiteraard nog een aantal maatregelen van kracht om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hebben de belangrijkste maatregelen die van toepassing zijn in Jordanië voor je op een rijtje gezet, je vindt deze hier!

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Jordanië

Jordanië is de ideale bestemming voor een prachtige rondreis langs alle hoogtepunten. Ter inspiratie hebben wij onze top 3 rondreizen en fly-drives voor je op een rijtje gezet!

1. Privérondreis The Local Experience Jordanië 

2. Fly-drive De hoogtepunten van Jordanie

3. Privérondreis Ontdek Jordanië incl. Wadi Rum

Griekenland

 • Een_panorama_van_Portokali__Orange__Beach_in_Sithonia__Halkidiki__Griekenland_met_een_schip

De huidige situatie in Griekenland

Voor zowel het vaste land van Griekenland als de eilanden geldt code oranje, wat betekent dat je niet voor een vakantie/ toeristische reis naar Griekenland kunt afreizen, alleen voor noodzakelijke reizen.

Welke maatregelen zijn er van kracht?

Om inwoners en toeristen het hele seizoen te beschermen tegen het coronavirus heeft de Griekse regering een aantal maatregelen opgesteld. Wij hebben de belangrijkste maatregelen voor je op een rijtje gezet! Klik hier om de maatregelen te bekijken.

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Griekenland

Heb je interesse in een vakantie naar Griekenland? Laat je hier inspireren! Daarnaast hebben we een top 3 kleinschalige accommodaties voor je samengesteld, waar je in alle rust, ver weg van de massa, van een heerlijke vakantie kunt genieten dit jaar!

1. Casa Lucia Cottages op Corfu

2. Sunrise Apartments op Paros

3. Katikies Studios & Appartements op Rhodos

Portugal

 • Houten voetbrug naar strand, Praia do Camilo, Algarve, Portugal

De huidige situatie in Portugal

Per 3 november is het niet meer mogelijk om naar Portugal af te reizen voor een vakantie. Het reisadvies is van geel naar oranje aangescherpt, wat inhoud dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Zodra het wel weer mogelijk is om naar Portugal en Madeira af te reizen, wordt dat uiteraard op deze pagina gemeld.

Welke maatregelen zijn er van kracht?

Het is het goed om te weten dat er een aantal maatregelen zijn opgesteld door de Portugese overheid ten aanzien van het coronavirus. We hebben de belangrijkste maatregelen die van toepassing zijn tijdens een vakantie naar Portugal voor je op een rijtje gezet, bekijk ze hier. Mocht je aanvullende informatie willen hebben voor jouw vakantie naar Portugal, neem dan gerust contact met ons op.

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Portugal

Heb je interesse in een vakantie naar Portugal? Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar unieke, bijzondere en leuke kleinschalige adresjes waar je in alle rust van een heerlijke vakantie in Portugal kunt genieten. Bekijk hieronder onze top 3:

1. Appartementen Clube Pinhal da Foz

2. Hotel & Residence Vale d'Azenha

3. Hotel Quinta dos Poetas

Cyprus

 • Een prachtig strand tussen Ayia Napa en Protaras

De huidige situatie op Cyprus

Helaas geldt voor Cyprus op dit moment code oranje, wat betekent dat je niet voor een vakantie en/of toeristische reis naar Cyprus kunt afreizen. Alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Zodra het reisadvies voor Cyprus versoepeld wordt, vermelden we dat op deze pagina.

Welke maatregelen zijn er van kracht?

De overheid van Cyprus heeft een aantal maatregelen opgesteld ten aanzien van het coronavirus. Wij hebben een aparte pagina aangemaakt waarop we de belangrijkste maatregelen noemen die van toepassing zijn tijdens een vakantie op Cyprus. Bekijk de maatregelen op Cyprus hier. Mocht je aanvullende informatie willen hebben voor jouw vakantie naar Cyprus, neem dan gerust contact met ons op.

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Cyprus

Uiteraard gaan we ervan uit dat we in 2021 weer mooie reizen naar Cyprus kunnen boeken! Daarom hebben we alvast een top 3 kleinschalige accommodaties op Cyprus gemaakt waar je in 2021 van een heerlijke vakantie kunt genieten!

1. Tavros Hotel in Akamas

2. Z & X Holiday Villas in Akamas

3. The Library Hotel & Wellness Resort in het binnenland

Italië

 • Glas wijn en boek Italie villa degli Olivi

De huidige situatie in Italië

Op dit moment is het nog niet mogelijk om naar Italië te reizen. Voor onze Italië-reizen met eigen vervoer geldt een gratis annuleringsmogelijkheid tot 14 dagen voor aankomst mocht i.v.m. Covid-19-regelgeving reizen naar Italië niet mogelijk zijn. Je kunt dus voor autovakanties Italië wel al een reservering maken en indien noodzakelijk annuleren.

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Italië

 1. Kijk hier voor alle autovakanties Italië.

 2. Kijk hier voor alle agriturismo's Toscane

 3. Kijk hier voor alle wine&dine autoreizen Italië

Malta

 • Uitzicht Blue Lagoon met 2 boten in het water, Comino, Malta

De huidige situatie op Malta

Ook in Malta is het aantal COVID-besmettingen toegenomen. Daarom is de kleur van het reisadvies aangepast van ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen) en is het op dit moment niet mogelijk om naar Malta op vakantie te gaan.

Welke maatregelen zijn er van kracht?

Er zijn door de overheid van Malta een aantal maatregelen opgesteld waar je als toerist rekening mee dient te houden tijdens een vakantie naar Malta. We hebben de belangrijkste maatregelen hier voor je op een rijtje gezet.

Onze tips voor een vakantie in 2021 naar Malta

Heb je interesse in een vakantie naar Malta? Speciaal voor jou hebben we een top 3 kleinschalige accommodaties op Malta geselecteerd, waar je, als we straks weer Malta op vakantie mogen, in alle rust van een heerlijke vakantie kunt genieten! Bekijk onze top 3 hieronder.

1. Hotel Palazzo Violetta

2. Gozo Village Holidays 

3. 66 Saint Paul's

Overige bestemmingen

 • Kameel in Hoge Atlas, Marokko
 • De prachtige gouden koepel in Jeruzalem, Israël
 • Man op duin in Oman

Op dit moment is het nog niet mogelijk om naar Israël, Oman en Marokko af te reizen en is er nog geen informatie over een mogelijke datum waarop dit wel weer mogelijk is. Er is daarnaast nog geen aanvullende informatie over eventuele maatregelen gedurende een verblijf op één van deze bestemmingen. Zodra dit verandert en er meer informatie bekend is, zullen wij dat op deze pagina delen.