Villa Aia Vecchia

  • Villa met privézwembad voor max 35 personen
  • 15 slaapkamers en 10 badkamers
  • Vlakbij Asciano en Rapolano Terme
  • Deze locatie vaak gebruikt voor bruiloften
  • Typisch Toscaanse gerechten van de eigenaresse
  • In het prachtig landschap van de Crete Senesi

Aan het einde van een kronkelig weggetje in het mooie landschap van de Crete Senesi ligt deze mooie agriturismo Aia Vecchia di Montalceto. Er zijn vijf appartementen ontstaan na een zorgvuldige restaurantie van het landgoed, dat ooit een beroemde thermale spa was. De wateren waren al in de 15e eeuw bekend voor het genezen van artritis en reuma. Deze mooie landelijke villa leent zich uitstekend vo

Insider tip

Ideale trouwlocatie!

Over Villa Aia Vecchia

Algemeen

Aan het einde van een kronkelig weggetje in het mooie landschap van de Crete Senesi ligt deze mooie agriturismo Aia Vecchia di Montalceto. Er zijn vijf appartementen ontstaan na een zorgvuldige restaurantie van het landgoed, dat ooit een beroemde thermale spa was. De wateren waren al in de 15e eeuw bekend voor het genezen van artritis en reuma. Deze mooie landelijke villa leent zich uitstekend voor een vakantie met familie of vriendengroepen, genoeg privacy in de 5 appartementen.

Elk appartement heeft een eigen ingang en is uitgerust met tv en dvd speler. Op de begane grond van het hoofdgebouw zijn er een wasserette en gemeenschappelijke ruimtes. Op verzoek kun je hier door de eigenaar typische Toscaanse gerechten laten bereiden.

De grote tuin is uitgerust met tuinmeubilair, een barbecue en een houtgestookte oven. Een biljartkamer en mountainbikes staan ter beschikking van de gasten. Een cipressen pad van 250 m leidt naar het zwembad met hydromassage (14 x 9 m, diepte 1,50-2,10 m). Voor de kinderen is er een mooie speeltuin. De eigenaar van de villa woont in de buurt en kleine huisdieren zijn welkom. Villa Aia Vecchia is een unieke locatie voor een ontspannen vakantie te midden van een rijke historie!

Ligging

Rapolano Terme 5 km
Snelweg A1 Valdichiana Siue
Siena 35 km (ziekenhuis)
Asciano 6 km
Perugia 78 km
Florence 115 km
Luchthaven van Pisa 158 km

Kamers

Gehele accommodatie

Het hoofdhuis is verdeeld in 3 appartementen:
Appartement 1 op de eerste verdieping, bereikbaar via een stenen buitentrap en loggia.
Grote zit/ eetkamer met kitchenette en stenen open haard met hoekgrill, twee slaapkamers, badkamer met douche. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd aan de slaapkamer met tweepersoonsbed.

Appartement 2 op twee verdiepingen met ingang op de begane grond. Er is een eetkamer met open haard van waaruit een stenen trap leidt naar de eerste verdieping met keuken, drie slaapkamers waarvan er één een en-suite badkamer met douche, badkamer met douche heeft. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd aan een van de slaapkamers.

Appartement 3 op twee verdiepingen bereikbaar via een mooie trap.
Op de eerste verdieping is een zit/ eetkamer met kitchenette, drie slaapkamers, badkamer met douche, badkamer met bad. Op zolder is een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer met douche, zitkamer. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd aan de slaapkamer met tweepersoonsbed (eerste verdieping).


Bijgebouw verdeeld in 2 appartementen:
Appartement 4 op twee niveaus met ruime buitenruimte, voor privégebruik, met tuinmeubelen en barbecue. Op de begane grond is de entree, kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche. Op de eerste verdieping is een kleine zitkamer, keuken / eetkamer, grote slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd aan de slaapkamer met tweepersoonsbed.

Appartement 5 op twee niveaus met externe privéruimte met tuinmeubelen en barbecue. Op de begane grond is de entree, kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche. Op de eerste verdieping is een kleine zitkamer, keuken / eetkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche. Een eenpersoonsbed kan worden toegevoegd aan de slaapkamer met tweepersoonsbed.

Goed om te weten

Handdoeken- en bedlinnenwissel 1x per week
Schoonmaak 1x per week
Wifi bij het zwembad inbegrepen
Elektriciteit, warm en koud water inbegrepen
Eén kinderbedje (tot 3 jaar) is op aanvraag beschikbaar (opgeven bij boeking)
Privézwembad open van 1 mei tot 30 september
Borg van € 800,- in cash te betalen bij aankomst (blijft in bezit van de eigenaar gedurende het verblijf)
Toeristenbelasting € 1,- per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Verwarming € 5,- per m3 (indien gebruikt)
Huisdieren zijn toegestaan, € 5,- per dier per dag
Verplichte eindschoonmaak € 70,-

Inbegrepen

Inbegrepen (bij pakketreis incl. vluchten):
- Retourvlucht Pisa (aanvliegen op een alternatieve luchthaven behoort tot de mogelijkheden; prijzen op aanvraag)
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Verblijf o.b.v. de gekozen kamer en verzorging
- Huurauto cat. BBA (Lancia Ypsilon of vergelijkbaar) van Sunny Cars van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, ophalen/inleveren op de luchthaven)

Exclusief :
- Borg € 800 (contant bij aankomst)
- Verplichte eindschoonmaak €350
- Verwarming mits gebruikt: € 5,- per m3
- Kleine huisdieren toegestaan voor € 5 per dag
- Toeristenbelasting ca. € 1,00 per persoon per dag alleen voor de eerste 5 dagen. Kinderen tot 12 jaar betalen geen toeristenbelasting.
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Bijdrage calamiteitenfonds
- Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
- Reis- en annuleringsverzekering
- Reserveringskosten

Locatie

Anderen bekeken ook